به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم طرز تهیه ساندویچ دریایی را به شما آموزش دهیم.با ما همراه باشید.
بیشتربخوانید
مواد مورد نیاز
فیلهی ماهی سوف بخارپز کرده....۲۵۰ گرم
کرفس خردکرده.... ۲ ساقه
پیازچهی خردکرده...... ۲ ساقه
سس مایونز...... ۳ قاشق سوپخوری
آبلیمو.....۱ قاشق سوپخوری
ماست خامهای.... ۲ قاشق سوپخوری
نمک و فلفل..... به میزان لازم
نان ساندویچ...... ۸ عدد کوچک
کره.... ۲۵ گرم
جعفری خردکرده.... برای تزئین به میزان لازم
کاهو.... برای تزئین به میزان لازم
روشتهیه
ماهی، کرفس و پیازچه را در کاسهی مناسبی بریزید و مخلوط کنید. آنگاه سس مایونز، آبلیمو، ماست خامهای، نمک و فلفل را در کاسهی دیگری بریزید و مخلوط کنید تا سس، صاف و یکدست شود. سپس آن را به مخلوط ماهی بیفزائید، رویش را بپوشانید و نیم ساعت در یخچال نگه دارید. حالا کنار نانها را با چاقو ببرید و قدری کره روی نان بمالید. اکنون به مقدار کافی از مایهی فراهم کرده رویشان بریزید و اندکی جعفری بپاشید و با کاهو بیارائید.
یادآوری
ماهی را بخارپز کنید. بعد پوست و تیغش را بگیرید و آن را خرد کنید.
خواص ماهی
ماهی چرب مقدار زیادی اسیدهای چرب امگا ۳ دارد. این اسیدهای چرب برای عملکرد مطلوب بدن و مغز بسیار حیاتی هستند و ریسک ابتلا به بسیاری از بیماریها را تا حد زیادی کاهش میدهند. برای تأمین امگا ۳، خوردن ماهی حداقل یک یا دو بار در هفته توصیه میشود.
منبع: شور و شیرین
انتهای پیام/