سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

کوکیز لیمویی با رویه کنجد + دستور تهیه

در مطلب زیر طرز تهیه یک نوع شیرینی خوشمزه را به شما آموزش می دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم طرز تهیه کوکیز لیمویی با رویه کنجد را به شما آموزش دهیم.با ما همراه باشید.


بیشتربخوانید


مواد مورد نیاز
کره .....۱۲۵ گرم

پودر شکر ....۱۲۵ گرم

پودر هل.... یک‌دوم قاشق چایخوری

پودر دارچین...... یک‌دوم قاشق چایخوری

پوست لیموی رنده کرده.....۱ قاشق چایخوری

زردة تخم مرغ .....۲ عدد

آرد ..... ۲۲۵ گرم

مارمالاد به دلخواه.... ۳ قاشق سوپخوری

پودر پسته برای تزئین.... به میزان لازم

غنچه گل سرخ برای تزئین....... به میزان لازم

مواد لازم برای رویة کنجدی

کنجد......۱۵۰ گرم

کره..... ۳ قاشق سوپخوری

عسل..... ۳ قاشق سوپخوری

روش‌تهیه

کره، پودر شکر، پودر هل، پودر دارچین وپوست لیمو را در کاسة مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. آن گاه زردة تخم‌مرغ‌ها را بیفزائید و مخلوط کنید. سپس آرد را افزوده و مواد را هم بزنید تا خمیر نرمی به دست آید. حالا خمیر را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت ۳ میلی متر باز کنید و با برشگر به اندازة ۴×۴ سانتیمتر قالب بزنید و در سینی شیرینی پزی بچینید. اکنون سینی را در فر گرم کرده با دمای ۱۹۰ درجة سانتیگراد قرار دهید و شیرینی‌ها را به مدت تقریبی ۱۲ تا ۱۵ دقیقه بپزید. همینکه شیرینی‌ها، خنک شدند، رویشان اندکی مارمالاد بمالید و رویة کنجدی را روی آن قرار دهید. اینک شیرینی‌ها را با پسته و گل سرخ بیارائید.

روش تهیة رویة کنجدی

کنجد را در تابة مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم، پیوسته هم بزنید تا برشته و طلائی شود. آن‌گاه کره و عسل را بیفزائید و مخلوط کنید تا مایة صاف و یکدستی حاصل شود.

سپس آن را روی فویل چربکرده بریزید و رویش را با وردنه صاف کنید. همینکه کنجد عسلی اندکی خنک شد، آن را با برشگر به اندازة ۴×۴ سانتیمتر قالب بزنید و بگذارید کاملا سرد شود.

خواص کنجــد

دانه‌های کنجد تقریبا در میان تمام مغزها، دانه‌ها، حبوبات و غلات، بیشترین فیتواسترول‌های کاهنده‌ی کلسترول را دارند. فیتواسترول‌ها، ترکیباتی هستند که از نظر ساختاری به کلسترول شباهت دارند. آن‌ها در سیستم گوارش، جای کلسترول را می‌گیرند و به این ترتیب جذب کلسترول در روده‌ها را کاهش می‌دهند. برخی پژوهش‌ها نشان داده است که در بین ۲۷ نوع مغز و دانه‌ی مختلف، دانه‌های کنجد (همراه با آرد مغز گندم)، بیشترین فیتواسترول را دارند.

منبع: شور و شیرین

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.