سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

سوپ فتوچینی + دستور تهیه

در مطلب زیر طرز تهیه یک نوع پیش غذای خوشمزه را به شما آموزش می دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم طرز تهیه سوپ فتوچینی را به شما آموزش دهیم.با ما همراه باشید.


بیشتربخوانید


مواد مورد نیاز
گوشت چرخکرده..... ۴۰۰ گرم

پیاز رنده کرده..... ۱ عدد درشت

نمک و فلفل ..... به میزان لازم

زردچوبه یک دوم قاشق چایخوری

پنیر پارمسان...... یک‌چهارم پیمانه

خرده نان..... یک‌چهارم پیمانه

جعفری خرد کرده.... ۲ قاشق سوپخوری

روغن.... به میزان لازم

پیاز خرد کرده .....۱ عدد

سیر له کرده .....۱ حبه

آب گوشت..... ۲۵۰۰ میلی‌لیتر (۱۰ پیمانه)

پاستا...... ۱۵۰ گرم

ریحان خرد کرده.... ۲ قاشق سوپخوری

جعفری خرد کرده ....۲ قاشق سوپخوری

روش‌تهیه

گوشت، پیاز، نمک، فلفل، زردچوبه، پنیر، خرده نان و جعفری را در کاسة مناسبی بریزید و خوب ورز دهید تا چسبندگی ایجاد کند. آن‌گاه هر بار از گوشت به اندازة یک فندق در دست کوفته ریزه درست کنید و در تابة مناسبی که قدری روغن ریخته‌اید آن را تفت دهید و کنار بگذارید حالا در قابلمة مناسبی روغن بریزید و روی حرارت اجاق بگذارید و پیاز را در آن تفت دهید تا سبک و طلایی شود. سپس سیر را اضافه کنید و پس از چند ثانیه آب گوشت را افزوده و صبر کنید تا بجوش آید. اینک پاستا و کوفته قل قلی‌ها را اضافه کنید و با حرارت ملایم سوپ را بپزید. سپس ریحان و جعفری را افزوده و پس از چند دقیقه سوپ را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بکشید.

خواص جعفری

جعفری تازه، حاوی ویتامین C، پتاسیم، کلسیم، منیزیم، فسفر و سدیم است. حاوی ویتامین A، K و E، تیامین، ریبوفلاوین، نیاسین، ویتامین ب ۶، فولات، آهن و روی می‌باشد.

منبع: شور و شیرین

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
دیبا
۲۳:۴۲ ۲۲ اسفند ۱۳۹۹
ما هزاران نوع بهترین غذاها و سوپ ها و آش ها و پیش غذاهای سالم و مقوی ایرانی را داریم .خواهشا اسمی از غذاهای بیگانه و خارجی ذکر نکنید که حالمان خراب می شود.