به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم طرز تهیه تارت آجیلی را به شما آموزش دهیم.با ما همراه باشید.
بیشتربخوانید
مواد مورد نیاز
آرد ...... ۲۵۰ گرم
کرة سرد (خرد کرده) ...... ۱۵۰ گرم
شکر دانه ریز..... ۱۰۰ گرم
تخممرغ.... ۱ عدد
زردة تخممرغ .... ۱ عدد
وانیلین ...... یکچهارم قاشق چایخوری
مواد لازم میانی
شکر..... ۲۵۰ گرم
فندق ......۶۰ گرم
گردو.... ۱۲۰ گرم
بادام...... ۱۲۰ گرم
آرد .....۲۰ گرم
تخممرغ..... ۲ عدد
وانیلین...... یکچهارم قاشق چایخوری
روشتهیه
آرد را در کاسة دستگاه غذاساز بریزید و کره را به آن بیفزائید. آنگاه دستگاه را روشن کنید تا مواد به شکل خرده نان درآید. سپس شکر، تخممرغ، زردة تخممرغ، وانیلین و نمک را به آن بیفزائید و مخلوط کنید تا خمیر مناسبی حاصل شود.
حالا خمیر را در کیسة نایلونی بگذارید و یک ساعت در یخچال نگه دارید. پس از آن خمیر را روی سطح آرد پاشیده، به ضخامت تقریبی ۳ میلیمتر باز کنید و در دو قالب تارت به قطر ۲۰ سانتیمتر، قرار دهید. اکنون مایة میانی را درون خمیر بریزید و رویش را صاف کنید. قالبها را در سینی شیرینیپزی بگذارید و تارت را به مدت تقریبی ۲۰ دقیقه، در فرم گرم کرده با دمای ۱۸۰ درجة سانتیگراد بپزید. همینکه تارت خنک شد، در صورت دلخواه رویش را با آجیل بیارائید.
روش تهیه مواد میانی
شکر و آجیل را در کاسة دستگاه غذاساز بریزید و مخلوط کنید. آنگاه آرد، تخممرغها و وانیلین را بیفزائید و مخلوط کنید تا مایة یکدستی حاصل شود.
خواص گردو
گردو از لحاظ دارا بودن چربیهای چنداشباعنشده از بیشتر مغزها غنیتر است. فراوانترین چربی موجود در گردو اسید چرب امگا-۶ است که اسید لینولئیک نامیده میشود.
منبع: شور و شیرین
انتهای پیام/