سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه موس لبو یک دسر خوشمزه و زیبا

امروز میخواهیم طرز تهیه موس لبو که یک دسر زمستانی خوشمزه هست را تقدیمتان کنیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، موس لبو یکی از دسر‌های خوشمزه و ساده است که برای مهمانی‌های شما نیز مناسب می‌باشد در ادامه طرز تهیه این دسر را آورده ایم.

مواد لازم برای تهیه‌ی موس لبو

شکر ۷۵۰ گرم
زرده تخم‌مرغ چهار عدد
شیر یک پیمانه
پودر ژلاتین یک قاشق سوپخوری
لبو رنده شده ۳۰۰ گرم
آب لبو و آب از هر کدام دو قاشق سوپخوری
سفیده تخم‌مرغ سه عدد
خامه ۲۵۰ گرم


بیشتر بخوانید

طرز تهیه موس لبوی خوشمزه

شیر را بجوشانید، لبو را در آن بریزید و همان‌گونه نگه دارید.
زرده تخم‌مرغ و شکر را بزنید تا سفید شود. شیر داغ را روی زرده تخم‌مرغ بریزید و هم بزنید و روی حرارت ملایم به جوش آورید.
پودر ژلاتین را با دو قاشق آب روی حرارت کتری قرار دهید.
وقتی کمی خنک شد در شیر و زرده تخم‌مرغ خنک شده بریزید.
سفیده تخم‌مرغ را بزنید تا پف کند. بعد آب لبو و شکر را به تدریج به آن بیفزایید و با همزن خوب بزنید سپس با قاشق به مایه شیر اضافه کنید.
خامه را بزنید تا فرم بگیرد سپس با قاشق خامه را به آرامی با مایه بالا مخلوط کرده در قالب بریزید و دو ساعت در یخچال نگه دارید. بعد روی آن را تزئین کنید.

منبع:دلگرم

انتهای پیام/

 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.