سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه دسر ماست بستنی خوشمزه خانگی

امروز برای شما روش تهیه‌ی یک نوع بستنی با ماست را قرار داده‌ایم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، بستنی یک دسر خوشمزه و مناسب برای روز‌های گرم تابستان است. با طرز تهیه ماست بستنی آشنا شوید و از طعم آن در این روز‌های گرم لذت ببرید.

امروز برای شما روش تهیه‌ی یک نوع بستنی با ماست را قرار داده‌ایم. امیدواریم که آن را تهیه کرده و از خوردنش، لذت ببرید. با ما همراه باشید.

مواد لازم برای ماست بستنی: برای ۴ نفر

ماست خالص سه فنجان
خامه سفت نصف فنجان
عسل سه چهارم فنجان
شربت ذرت یک قاشق غذاخوری
آناناس طبیعی خرد شده یک فنجان
توت فرنگی خرد شده یک فنجان
انگور سیاه خرد شده یک فنجان


بیشتربخوانید

آموزش آشپزی؛ از فوت و فن‌های کورن داگ سوخاری و دم کباب خوشمزه تا شیرینی تیرامیسو حرفه‌ای + تصاویر


طرز تهیه دسر ماست بستنی خانگی

ظرف بستنی ساز را به مدت ۲۴ ساعت داخل فریزر بگذارید. داخل یک کاسه بزرگ، ماست، خامه و عسل را مخلوط کنید. هم بزنید تا مواد کاملا با هم مخلوط شوند.

اگر عسل کاملا مخلوط شد، می‌توانید کمی آن را گرم کنید تا روان شود.

در ظرف را گذاشته و به مدت نیم ساعت داخل یخچال قرار دهید تا خنک شوند.

آناناس را شسته، پوست بکنید و بعد آن را خرد کنید. کاکل توت فرنگی را جدا کرده، توت‌ها را خیس کنید و بشویید.

آب آن که رفت، آن‌ها را خرد کنید. انگور را دانه کرده و بعد از شستشو از وسط دو نیم کنید.

میوه‌ها را مخلوط کنید و به آن شربت ذرت اضافه کنید.

این مخلوط را همراه با مایه اولیه که درست کرده و داخل یخچال گذاشته اید، داخل بستنی ساز ریخته و به مدت ۳۰ دقیقه دستگاه را روشن نگه دارید.

زمانی که ماست سفت شد و شکل شیک به خودش گرفت، دستگاه را خاموش کرده و آن را داخل قالب مناسب فریزر بریزید.

روی قالب کاغذ مخصوص آشپزی بگذارید تا یخ نزند. به مدت شش ساعت آن را داخل فریزر بگذارید. سپس آن را بیرون بیاورید.

ماست بستنی را داخل قالب برشد زده و بعد در ظرف‌های مناسب بگذارید. روی آن را به شکل دلخواه تزئین کنید.

نکته پایانی برای تهیه دسر ماست بستنی در منزل

می‌توانید به جای عسل از شکر الک شده استفاده کنید تا مواد کاملا با هم مخلوط شده و برای مخلوط کردن دچار مشکل نشوید، اما بهتر است از مواد شیرین کننده طبیعی استفاده کنید تا ارزش غذایی خوراکی از بین نرود.


منبع: دلگرم

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.