سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

رئیس سازمان زندان‌ها و اقدامات تامینی و تربیتی کشور:

انتقال زندان تبریز به خارج از شهر با روند کنونی یک قرن طول می‌کشد

رئیس سازمان زندان‌ها و اقدامات تامینی و تربیتی کشور گفت:بر اساس تعبیر مشاور فنی و عمرانی این سازمان، انتقال زندان تبریز به خارج از شهر با روند کنونی، یک قرن طول می‌کشد.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از تبریز،محمدمهدی حاج محمدی رئیس سازمان زندان‌ها و اقدامات تامینی و تربیتی کشور روز جمعه در دیدار با استاندار آذربایجان شرقی با بیان اینکه انتقال این زندان به خارج از شهر نیازمند حمایت‌های دولت و استانداری است  گفت:بهترین روش برای انجام سریع‌تر این کار، تغییر کاربری با بالاترین ارزش افزوده است تا بتوان از محل فروش و تهاتر آن سریعتر زندان جدید احداث شود و قانون نیز این اجازه را داده است.

اوبا اشاره به اینکه در این زمینه نیاز به مساعدت استانداری است افزود:زندان‌ها در برقراری امنیت جامعه نقش بسزایی داشته و سستی در انجام ماموریت این سازمان می‌تواند برای جامعه دردسر ایجاد کند.

اوگفت: اگر این سازمان به وظیفه خود برای اصلاح و تربیت زندانیان خوب عمل نکند، یک زندانی معمولی می‌تواند در زمان خروج به یک زندانی حرفه‌ای و متبحر در بزه تبدیل شود.

رئیس سازمان زندان‌ها و اقدامات تامینی و تربیتی کشور با بیان اینکه با عمل درست به وظایف می‌توان زندانی را احیا و اصلاح کرد ادامه داد: بر اساس فرمایش رهبر معظم انقلاب مبنی بر اینکه «کار شما در زندان طبابت است» بر اساس آن زندان می‌تواند مرکز درمانی، اصلاح و تربیت باشد و نقش زندانبانان پرستاری است.

حاج محمدی با اشاره به اینکه ما مجری دستورات و نسخه‌های اطبا و قضاتی هستیم که زندان را تجویز می‌کنند یادآوری کرد: محلی که مریض بستری می‌شود مهم بوده و با توجه به اینکه در مرکز درمانی نمی‌توان برای همه بیماران یک نسخه واحد پیچید، در زندان نیز نیاز است تا طبقه بندی و جداسازی زندانیان انجام شود و این کار مستلزم حمایت‌های دولت و استانداران است.

اوخانواده‌های زندانیان از دل نگرانی‌های این سازمان اعلام کرد و گفت: به علت زندانی شدن سرپرست خانواده‌ها اگر از این خانواده‌ها غفلت شود آن‌ها نیز می‌توانند به جمع زندانیان اضافه شوند بنابراین خیلی آسیب پذیر هستند.

او با اشاره به طرح‌های اشتغالزایی و حرفه آموزی این سازمان در زندان‌های کشور افزود: زندانی نیروی کار ارزان قیمت بوده و استفاده بخش خصوصی از این نیرو امتیاز برد بردی را نصیب آن و زندانیان می‌کند.

ساخت زندان جدید تبریز با بودجه‌های قطره چکانی راه طولانی دارد

محمدرضا پورمحمدی استاندار آذربایجان شرقی نیز در این دیدار با اشاره به روند احداث زندان جدید تبریز گفت:ساخت این زندان با بودجه‌های قطره چکانی راه طولانی دارد و باید با واگذاری زمین زندان کنونی به سرمایه گذاران یا شهرداری، روند انتقال زندان به محل جدید را تسریع کرد.

اوبا بیان اینکه محل زندان کنونی تبریز از معضلات اصلی استان است افزود:با توجه به توسعه شهر در حاشیه آن و مشرف بودن ساختمان‌های اطراف به زندان تبریز، از لحاظ امنیتی مکان مناسبی برای نگهداری زندانیان نیست.

او یادآوری کرد: در سال جاری ۶۷ میلیارد تومان برای احداث زندان جدید تبریز اختصاص یافته است که با این روند پنج تا ۶ سال برای تکمیل آن زمان نیاز است در حالی که می‌توان در مقابل ساخت بخشی از زندان جدید توسط شهرداری بخشی از این زندان را به آن تحویل داد تا این کار سریع‌تر انجام شود یا ساز و کار جدیدی برای آن تعیین کرد.

استاندار آذربایجان شرقی گفت: این استان از استان‌های امن کشور بوده و با وجود موقعیت خاص جغرافیایی، شرایط اجتماعی و فرهنگی، ساختار اقتصادی، شیوع کرونا و مناقشه قره باغ که می‌توانست محرک کوچکی برای جریانات قوم گرایی باشد، مشکل امنیتی در این استان روی نداد.

پورمحمدی ادامه داد: آمار جرایم خشن در این استان کم بوده و عمده آمار جرایم مربوط به اختلافات فردی و رفتار‌های تند اجتماعی است و نرخ اعتیاد در این استان در مقایسه با نرخ ۵.۲ درصدی کشور حدود ۲ درصد است.

رئیس سازمان زندان‌ها و اقدامات تامینی و تربیتی کشور در سفر یک روزه به تبریز از زندان مرکزی این شهر بازدید کرد و ضمن دیدار و گفتگو با زندانیان در جریان روند فعالیت‌های اصلاحی و تربیتی در این مرکز قرار گرفت.

انتهای پیام/

برچسب ها: زندانیان ، جرایم خشن
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.