سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

تفریحاتی که جان می گیرند + فیلم

تفریحاتی هیجان آور که بلای جان جوانان شده‌اند؛ از اوج گرفتن در آسمان تا معلق ماندن بین زمین و آسمان رفتن از صخره‌ای به صخره دیگر.

به گزارش گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از بوشهر، این روز‌ها هوای استان بوشهر بهاری است و خیلی از افراد برای عوض شدن حال وهوایشان به طبیعت می‌روند.

برخی از این افراد رفتنشان به طبیعت با تفریحاتی به ظاهر هیجان انگیز، اما درعمل خطرناک و گاه مرگبار همراه است.

چند روزی است که تصویری از سقوط کوهنوردان در ارتفاعات شهرستان دشتستان در فضای مجازی دست به دست می‌شود و مخاطبان زیادی آن را دیده‌اند.

این حادثه پنجشنبه ۷ اسفند در کوه‌های گیسکان رخ داد.

ماجرای سقوط چه بود؟

رئیس جمعیت هلال احمر شعبه شهرستان دشتستان در گفت‌وگو با خبرنگار ما می‌گوید: ساعت ۱۴:۲۰ به ما خبر دادند که سه صخره نورد از کوهستان گیسکان و مکانی معروف به صفحه سینما سقوط کرده‌اند.

دکتر احسان دانشگر افزود: بلافاصله تیم امداد و نجات شعبه دشتستان و پایگاه روستای زیارت با تجهیزات فنی مناسب به محل حادثه اعزام شدند.

او ادامه داد: نجاتگران با همکاری کوهنوردان هیات کوهنوردی با استفاده از بسکت و تجهیزات فنی عملیات بالاکشی مصدومان انجام دادند و به علت جراحات شدید هر سه نفر با همکاری و هماهنگی اورژانس ۱۱۵ به بیمارستان شهید صادق گنجی انتقال داده شدند.

رئیس جمعیت هلال احمر شعبه شهرستان دشتستان عنوان کرد: یکی از این افراد به علت شدت آسیب دیدگی در بیمارستان جان خود را از دست داد، یک نفرشان در بخش مراقبت‌های ویژه در حال درمان است و نفر سوم از بیمارستان مرخص و به خانه منتقل شده است.

تفریحاتی که به جای هیجان، خطر می‌آفرینند

دانشگر با ابراز نگرانی از گسترش تفریحات خطرساز و مرگبار گفت: این روز‌ها برخی افراد بدون توجه به الزام‌های ایمنی به سراغ تفریحاتی در ظاهر هیجان انگیز مانند تیرول، زیپلاین، پاراموتور و پاراگلایدر می‌روند که جز خطر و گاه مرگ چیزی به دنبال ندارد. از سوی دیگر با انتشار تصاویری از این تفریحات در فضای مجازی دیگران هم به انجام این کار‌ها تشویق می‌شوند که این موضوع باعث شده به طور مرتب با حوادثی ناگوار رو به رو باشیم.

او عنوان کرد: برخی از این حوادث در محل‌های سخت گذری رخ می‌دهد که برای دسترسی به مصدومان و کمک به آنان دچار مشکلات زیادی می‌شویم.

تفریح بدون آموزش و ایمنی کامل ممنوع!

رئیس جمعیت هلال احمر شعبه شهرستان دشتستان تاکید کرد: افرادی که می‌خواهند چنین ورزش‌هایی را انجام دهند از این نکته مهم غافلند که فقط کسانی می‌توانند دست به چنین کار‌هایی بزنند که آموزش دیده باشند و مجوز فعالیت داشته باشند.

دانشگر گفت: برخی جوانان بدون اینکه شرایط ایمنی را در نظر بگیرند و به خوبی آموزش ببینند به صرف خرید وسایل به سراغ این تفریحات می‌روند.

او تاکید کرد: کسانی که می‌خواهند این رشته‌های ورزشی و تفریحی را پیگیری کنند در کنار آموزش و کسب مجوز لازم فعالیشان را بیمه مسئولیت کنند تا اگر خدای نکرده اتفاقی افتاد بیمه بتواند از آن‌ها حمایت کند.

او از یک سو از مردم خواست بیشتر مراقب خود و اطرافیانشان باشند و همدیگر را از انجام کار‌های خطرناک برحذر دارند و از سوی دیگر از نهاد‌های مسئول درخواست کرد فعالیت‌های نظارتی خود را گسترش دهند و با کسانی که با جان خود و دیگران بازی می‌کنند، برخورد کنند.

انتهای پیام/ک

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.