سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

غذای افغانی آشک خوشمزه و لذیذ + طرز تهیه

در مطلب زیر طرز تهیه یک نوع خوراک خوشمزه را به شما آموزش داده ایم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستور تهیه خوراک مرغ و چیپس را به شما آموزش دهیم با ما همراه باشید.


بیشتربخوانید


آشک یکی از غذا‌های افغانی است که بسیاری از افراد طرفدار این غذا هستند. تا انتها با ما همراه باشید تا شما را با طرز تهیه این غذای خوشمزه و مقوی آشنا نماییم.

آشک گوشتی یکی از غذا‌های محبوب مردم افغانستان است که طعم خوبی نیز دارد.

مواد لازم برای تهیه خمیر آشک گوشتی افغانی:

آرد ۵۰۰ گرم
آب به مقدار لازم
نمک به مقدار لازم
تره ۴۰۰ گرم
نمک به مقدار لازم
طرز تهیه خمیر آشک افغانی:

آرد را با آب شیر گرم تخم و نمک ۲۰ گرام روغن مایع خمیر کنید. برای ۳۰ دقیقه بگذارید. بعدا ذغاله‌های کوچک از خمیر برداشته درجه اول بعداً دوم بعد سوم و بعداً درجه چهارم خمیر را نازک هموار نموده چهارگوشه و یا مدور برش نماید.

انگشتان دست را با آب‌تر نموده یک طرف خمیر برش شده زده و مقداری نیم قاشق خورد گوشت تهیه شده در بین آن گذاشته سر آشک را محکم ببندید. گوشت کوفته شده را نمک سیر و مصالحه بزنید.

دستور پخت آشک
مواد لازم جهت تهیه آشک گوشتی افغانی برای ۴ نفر:

ماست‏ ۲ پیمانه
سیر ۴ حبه
لپه‎ یا لوبیا ۱ استکان
پیاز متوسط ۱ عدد
گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
نمک و فلفل و زرد چوبه و ادویه و روغن به مقدار لازم

دستور پخت آشک گوشتی افغانی:

لوبیا یا لپه رو بشورید و در ظرفی بگذارید با آب بپزد تا نرم شود وقتی نرم شد آبش را عوض کنید.

پیاز را نگینی خرد کنید و با روغن تفت بدهید بعد گوشت را به آن اضافه کنید و تفت بدهید تا رنگش عوض شود بعد رب و نمک، فلفل، زردچوبه، ادویه را اضافه کنید و در آن آب بریزید.

وقتی لوبیا یا لپه نرم شد به گوشت اضافه کنید (یادتان نرود آبش را عوض کنید) بعد در آن آب بریزید تا حالت سس بگیرد.

سیر‌ها را پوست بگیرید و له کنید یا رنده ریز بزنید و به ماست اضافه کنید.

آرد را در ظرفی بریزید به آن نمک بزنید و کم کم آب اضافه کنید و با هر بار آب ریختن خمیر را ورز بدهید. البته زیاد آب نریزید که خمیر شل بشود.

روی یک سطح تمیز و صاف آرد بپاشید کمی از خمیر را بگیرید و با وردنه صافش کنید ضخامت خمیر نه زیاد باشد و نه کم و با یک قالب گرد قالب بزنید.

تره را تمیز کنید ریز کنید بشویید و بگذرید آب اضافی برود بعد نمک را اضافه کنید.

منبع: دلگرم

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۲۳:۴۳ ۰۱ فروردين ۱۴۰۰
ممنون