سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

قینیچه، نانی به قدمت یک و نیم قرن

بیش از یک و نیم قرن است که نان محلی قینیچه در تنور داغ خانه‌های بشرویه پخت می‌شود.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بیرجند، نان پای ثابت سفره ایرانی هاست، اما در سفره بشرویه ای‌ها تنوع دیگری دارد.

یکی از شهروندان بشرویه‌ای می‌گوید: از قدیم ۷۰ نوع نان داشته‌ایم که تافتون، شکری، کلوچه، نان شیرین و قینیچه از جمله آن‌ها است.

او ادامه داد: نان قینیچه از ماندگاری و کیفیت بسیار بالایی برخوردار است.


بیشتر بخوانید


یکی از نانوا‌های بشرویه‌ای می‌گوید: علاوه بر بشرویه ما از شهر‌های مشهد، تهران، بوشهر، یزد و شیراز نیز مشتری داریم.

سلیمانی مسئول نمایندگی میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری شهرستان بشرویه گفت: نان خشک محلی بشرویه که در اصطلاح به قینیچه معروف است به دلیل ماندگاری بسیار طولانی و کیفیت بالا در فهرست آثار معنوی کشور به ثبت رسیده است.

استفاده از آرد‌های تهیه شده در آسیاب‌های آبی بشرویه نکته دیگری است که طعم خوش نان‌های این شهر را دو چندان می‌کند.

طعم خوش غذا‌های محلی در کنار نان قینیچه بشرویه لذتی است که آن را تنها در سفره‌های مردم این دیار می‌توان تجربه کرد.

انتهای پیام/ ر

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۳:۱۲ ۱۴ اسفند ۱۳۹۹
باید از این جور خوراکی ها که سلامت بالایی هم داشتن ، بیشتر گفته بشه
ناشناس
۰۰:۵۹ ۱۴ اسفند ۱۳۹۹
خبر جالبی بود..ما رو یاد قدیم قدیما و نشستن کنار تنور و خوردن نان داغ محلی انداخت