به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، حجت الاسلام محمدجواد حاج علیاکبری رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه در مراسم رونمایی از کتاب حماسه امام سجاد(ع) تحلیل مبارزات سیاسی و فرهنگی آن حضرت مشتمل بر گفتارهایی از مقام معظم رهبری که با حضور مسئولان استانی و کشوری در مشهد برگزار شد، گفت: در مقدمه کتاب حماسه امام سجاد (ع) نظریه انسان ۲۵۰ ساله مقام معظم رهبری گنجانده شده که اقدام بسیار ارزندهای است و این نظریه مبتنی بر بنیانهای وحیانی، عرفانی و اسلام ناب شیعی است.
او افزود: نظریه انسان ۲۵۰ ساله با نگاه عرفانی عمیق به ساحت ولایت و نگاه کلامی بر محور غدیر استوار شده است و غدیر نظریه ناب اسلام برای تامین خوشبختی همه بشریت است و در این نگاه و بر اساس این نظریه نگاه گزارشی در تاریخ و سیره اهل بیت به نگاهی پژوهشگرانه و دارای نظریه پردازی تبدیل میشود.
رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه ادامه داد: همچنین در این نظریه جلوه امامت اجتماعی و جریان ساز در ارتباط با پیشوایان به خوبی مشاهده میشود و تبدیل مفاهیم منفعل تاریخی به مفاهیم زنده، پویا، موثر و فعال است و تصویر روشن و تفسیری الهام بخش از زندگی امامان ارائه میشود که مردم در هر زمان میتوانند نقش خود را تعریف کنند.
بیشتربخوانید
حاج علی اکبری بیان کرد: در این کتاب به جای تحلیل علیل از امام سجاد (ع) گزارشی از حماسه آن حضرت ارائه میشود. زندگی آن حضرت، یک دوره سه ماه و یک دوره ۳۰ ساله دارد که دوره سه ماهه آن بیشتر برای ما شناخته شده است.
او با بیان این که امام سجاد آذرخشی در دوران تاریک است، تصریح کرد: امام سجاد (ع) در فعالیتهای گسترده خود چنان هوشمندانه و دقیق عمل کرد تا بهانه به دست به دشمن ندهد و در ارتباط با قیامهایی از جمله توابین، مختار و حره، امام باطنا آنها را تایید کرد، اما در ظاهر نشانهای بروز نمیداد که این کار ورود هوشمندانه است تا خطر را از اسلام ناب و جریان تشیع و امامت دور کند.
رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه تاکید کرد: از نگاه مقام معظم رهبری حماسه امام سجاد (ع) سه عنصر دارد که عبارتند از تدوین اندیشه ناب اسلامی و تدریس و تبیین آن، آشنا سازی مردم با حقانیت اهل بیت به عنوان مصادیق راستین اولو الامر و ارائه کنندگان واقعی حاکمیت الهی و ایجاد و تقویت تشکیلات اسلامی برای زمینه سازی حکومت الهی.
حاج علی اکبری اظهار کرد : صحیفه سجادیه یک نقشه تفصیلی از حیات طیبه به زبان دعاست و امروز که نگاه میکنیم میفهیم امام سجاد (ع) در عصر خود از این روش هم بهترین بهره برداری را برای ترویج اخلاق و فضیلت در آن روزگار سخت کرده است و هم نرم افزار تمدن اسلامی را در اختیار دوستان خود قرار داده است.
او افزود: در بیانیه گام دوم انقلاب هم سخن از خودسازی، جامعه سازی و تمدن سازی است که اسناد پشتیبان آنها صحیفه سجادیه است که در متن آن هم پرچم اعتراض از آغاز تا پایان برافراشته است و مواعظ آن حضرت هم جنبه حماسی دارد و رهبری درباره صحیفه معتقدند که این کتاب یک شیوه زیست اسلامی را مطابق با موازین اسلامی، در قالب دعا در دسترس جامعه قرار داده است.
انتهای پیام//ز.ق