سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه دیماج؛ یک میان وعده بسیار خوشمزه قزوینی

در گزارش زیر طرز تهیه دیماج را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، دُیماج یا دویماج یکی از میان وعده‌هایی هست که معمولا به عنوان عصرانه سرو می‌شود. با ما باشید تا طرز تهیه این عصرانه خوشمزه را آموزش دهیم.

چگونه دویماج قزوین درست کنیم؟

دویماج یکی از غذا‌های لذیذ و سنتی ایرانی است که بیشتر در قسمت‌های ترک زبان کشور به ویژه شهر‌های قزوین، آذربایجان، زنجان و ... درست می‌شود. این غذا را معمولا به عنوان عصرانه در فصل گرم سال همراه با میوه‌های خوشمزه تابستانی میل می‌کنند.

همچنین به دلیل سالم و مقوی بودن دیماج، می‌توان در ماه رمضان آن را به عنوان افطاری میل کرد. این غذا را می‌توان به راحتی و در کمترین زمان در منزل تهیه نمود. امیدواریم شما هم این عصرانه خوشمزه و مقوی را درست کنید و در کنار خانواده از خوردن آن لذت ببرید.

مواد لازم برای تهیه دویماج:
پنیر ۲۰۰ گرم
نان لواش خشک شده ۴ عدد
کره ۱۰۰ گرم
آب یا دوغ به میزان لازم
سبزی معطر ۲ قاشق غذاخوری
گردو به میزان لازم
زردچوبه به میزان لازم
پیاز داغ


بیشتر بخوانید

طرز تهیه دویماج قزوین:

اولین مرحله تهیه دیماج قزوین آماده سازی نان دویماج است. در این مرحله نان‌های لواش خشک شده را به خوبی خرد کنید و در یک کاسه بزرگ بریزید. سپس آب یا دوغ را کم کم به نان‌های خرد شده اضافه کنید، هم بزنید تا به خوبی با هم مخلوط شوند.

به موادتان استراحت دهید تا نان‌ها به خوبی خیس بخورند و نرم شوند. توجه داشته باشید که لازم نیست نان‌ها کاملا له شوند. فقط مقداری نرم شوند و از حالت خشکی و سفتی خارج شوند، کافیست.

در مرحله بعد، پنیر را خرد یا رنده کنید. این بستگی به سلیقه و ذائقه خودتان دارد. اگر می‌خواهید مواد دویماج کاملا ریز و مخلوط باشند، پنیر را رنده کنید. سپس گردو‌ها را خرد کرده و به مواد اضافه کنید. کره را نیز آب نموده و اضافه کنید.

سبزی‌های معطر مثل جعفری و شوید را بشویید و به صورت ریز خرد کنید و اضافه کنید، زردچوبه و پیازداغ را نیز درون مواد بریزید. حالا همه‌ی مواد را به خوبی با هم مخلوط نمایید تا حالت چسبندگی پیدا کند.

در این مرحله با یک درپوش یا سلفون درب کاسه را بپوشانید و به مدت یک الی دو ساعت آن را کنار بگذارید تا همه‌ی مواد به خورد هم بروند و به هم بچسبند.

پس از گذشت زمان ذکر شده، در کاسه را بردارید و مقداری از مواد را بردارید و با دست به آن شکل بدهید. همچنین با استفاده از قالب‌های سیلیکونی می‌توانید طرح‌های مختلفی با دویماج خود درست کنید و در مهمانی‌ها آن را سرو نمایید. در آخر با تربچه، خیار، گوجه و سبزیجات دیگر، می‌توانید آن را تزیین کنید.

نکات تکمیلی:

نان لواش خشک تبریزی به صورت بسته بندی در سوپرمارکت‌ها موجود است و اگر نمی‌توانید آن را در منزل تهیه کنید، به راحتی می‌توانید خریداری نمایید.

دیماج برای صبحانه و عصرانه مناسب است و برای تنوع بیشتر می‌توانید آن را در منزل درست کنید و همراه با سبزی خوردن و میوه‌های تابستانی (انگور و هندوانه) میل کنید.

دیماج در قزوین به همراه پیازداغ و زردچوبه تهیه می‌شود، اما در سایر شهر‌ها بدون پیازداغ و زردچوبه آن را درست می‌کنند. این موضوع بستگی به ذائقه خودتان دارد.

می‌توانید برای خوشمزه‌تر شدن دیماج کمی خیار، گلپر و نعنا به آن اضافه کنید.

برای طعم گرفتن دیماج می‌توانید سیر رنده شده یا پودر سیر هم به دیماج بیفزایید.

منبع: دلگرم

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.