به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، کوفته یکی از غذاهای مجلسی است که پخت آن نیاز به مهارت ویژهای دارد. مثلا ممکن است وا برود و یا شکل دلخواهتان را پیدا نکند. اما از همه مهم تر، عطر و طعم کوفته است.
اگر روزی به رستوران بروید و درخواست کوفته کنید، خواهید دید که آن کوفته چه عطر و طعمی دارد و شاید با خود بپرسید که چرا کوفتههایی که در خانه درست میکنید، این عطر و طعم را ندارد.
علت این امر ادویههایی است که آشپزهای حرفهای برای غذاهای خود استفاده میکنند. آنها برای هر نوع غذا، ادویه مخصوص به آن را استفاده میکنند. البته ادویههای آماده در بازار برای انواع غذاها وجود دارد، اما اگر خودتان در منزل تهیه کنید، هم تازهتر است و هم عطر دلخواهتان را دارد.
ادویه کوفته نیز از چند نوع ادویه تشکیل شده که ترکیب آنها با هم میتواند معجزه کند. این ادویه را میتوانید به راحتی در منزل تهیه کنید و از آن لذت ببرید. در ادامه شما را با ترکیب ادویه کوفته آشنا خواهیم کرد.
ادویه کوفته شامل چیست؟
بدون شک دارچین یکی از بهترین ادویههایی است که در پخت غذا، چای، شیرینی و. میتوان از آن استفاده کرد و از عطر بینظیر آن لذت برد. دارچین علاوه بر عطر و طعم دلپذیری که دارد، خواص بسیاری برای بدن داشته و میتواند به سلامتی کمک کند.
همچنین دارچین طبع بسیار گرمی دارد و میتوان از آن در غذاهایی که برنج و مواد اولیه با طبع سرد دارند، استفاده کرد و سردی آن را خنثی نمود.
زردچوبه در ترکیب ادویه کوفته
زردچوبه یکی از پرمصرفترین ادویه هاست. به عبارت دیگر در اکثر غذاها زردچوبه وجود دارد. این ادویه میتواند رنگ غذا را تغییر داده و عطر آن را نیز دلپذیر کند. یکی از ادویههای کوفته، زردچوبه است که شما با استفاده از آن میتوانید کوفتههای خود را خوش رنگتر کنید.
فلفل سیاه در ادویه کوفته
فلفلها انواع مختلفی دارند. یکی از پرخاصیتترین انواع فلفل، فلفل سیاه است. برخی افراد زیاد تندی دوست ندارند و نمیتوانند غذاهای تند بخورند. از این رو به آنها توصیه میکنیم که اگر میخواهند عطر فلفل در غذا باشد، اما تند نشود، فلفل سیاه بریزند.
این نوع فلفل عطر خاصی دارد و میتوان از آن در تهیه بسیاری از غذاها استفاده کرد.
زنجبیل برای کوفته
خواص زنجبیل برای همه شناخته شده است. این ادویه عطر تندی دارد و علاوه بر پخت غذا، در شیرینیهای مختلف نیز مورد استفاده قرار میگیرد. ترکیب زنجبیل با سایر ادویههای کوفته، میتواند شاهکار کند.
فقط کافیست مقداری زنجبیل به کوفتههای خود اضافه کنید آن وقت خواهید دید که چه عطر و طعم لذیذی میگیرد.
ادویه کوفته: زعفران
برخی از افراد زعفران را در گروه ادویهها قرار میدهند و برخی دیگر آن را به عنوان نوعی چاشنی برای برخی غذاها در نظر میگیرند. در هر صورت زعفران در هر غذایی که بکار رود، میتواند آن را معطر و خوش طعم کند.
در اکثر غذاهای مجلسی از زعفران استفاده میشود. آشپزهای حرفهای در پخت بعضی از خورشها نیز از این مادهی خوش رنگ استفاده میکنند.
پودر گل سرخ در ادویه کوفته
گل سرخ را اغلب با نام گل محمدی میشناسند. این گل بوی خیلی خوبی داشته و در ساخت گلاب مورد استفاده قرار میگیرد. گل محمدی را به شکل غنچه در چای استفاده میکنند و از پودر گلبرگهای آن نیز به عنوان چاشنی دوغ استفاده میکنند.
اما یکی از مصارف عمده این گل، استفاده از آن به عنوان ادویه برخی غذاهاست. شما عزیزان میتوانید از پودر گل محمدی به عنوان یکی از ادویههای کوفته استفاده کنید.
نمک در ادویه کوفته
نمک یکی از موادی است که در تمام غذاها استفاده میشود و موجب طعم دهی به آن میشود. اما باید توجه داشته باشید که در میزان مصرف نمک دقت کنید، زیرا استفاده بیش از حد از نمک موجب آسیب به سلامتی شده و بیماریهای قلبی و فشارخون به دنبال خواهد داشت.
طریقه مصرف ادویه کوفته
مقدار استفاده از ادویه کوفته کاملا سلیقهای بوده و بستگی به ذائقه هر شخص دارد. شما عزیزان باید ادویهها را به گوشت چرخ کرده اضافه نمایید و به خوبی ورز دهید تا ادویه در تمام نقاط پخش شود.
اگر میخواهید ادویه به مواد کوفته طعم دهد، بهتر است چند دقیقه به گوشت و ادویه استراحت دهید و سپس بقیه مواد را به گوشت چرخ کرده اضافه کنید. در میزان مصرف ادویه کوفته دقت داشته باشید، چون استفاده بیش از حد از برخی ادویهها موجب تلخ شدن غذا میشود.
این ترکیب ادویه را برای انواع مختلف کوفته مثل کوفته تبریزی، کوفته برنجی، کوفته قلقلی و ... میتوانید استفاده کنید.
منبع:
انتهای پیام/