سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان مطرح شد؛

سینما به حال خود رها شده است!

یک تهیه کننده سینما در خصوص فضای این روزهای سینمای ایران توضیحاتی را ارائه کرد.

علی اکبر ثفی، تهیه کننده سینما در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه سینما  گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره اهمیت فیلمسازی و حال و هوای این روز‌های سینما گفت: کشاورزی را در نظر بگیرید، اگر باران نبارد آیا کارش را تعطیل می‌کند؟ سینما هم به همین شکل است و بالای ۶۵۰۰ عضو خانه سینما داریم و حدود ۱۰۰۰۰ نفر سینماگر داریم که از این راه امرار معاش می‌کنند و نمیتوان فیلمسازی را تعطیل کرد همچنین ما به طور تقریبی ۵۰۰۰ پرسنل در سالن‌های سینما داریم و این افراد از چه راهی باید امرار معاش کنند؟

تهیه کننده فیلم «مرگ کسب و کار من است» در ادامه افزود: مسئولین و مدیران سینمایی و همچنین دولت و وزارتخانه باید فکر اساسی برای سینما کنند و تمهیداتی برای آن در نظر بگیرند. در حال حاضر ضربه اساسی به سالن‌های سینما خورده است این در حالی ست که ۱۰۰ سالن هم امسال اضافه شده بود.

او اظهار کرد: بخشی از سینماگران نیز روی به شبکه نمایش خانگی آوردند و ساختار سینما و هنر نمایش تغییر پیدا کرده است و به علت شرایط بحرانی کرونا و خالی شدن سینما‌ها که به دلیل عدم برنامه ریزی مسئولان ذیربط است، سینما رها شده است.

تهیه کننده فیلم سینمایی «روسی» درباره محتوای فیلم‌ها گفت: ما باید فیلمی بسازیم که فقط برای جشنواره و فرش‌های قرمز نباشد چراکه این جشنواره‌ها فیلم را ماندگار نمی‌کند؛ این محتواست که فیلم را غنی می‌کند مانند فیلم «باشو غریبه‌ای کوچک» ی، فیلم «بینوایان»، فیلم «خوشه‌های خشم» یا فیلم «نیاز» که هنوز هم زنده هستند و می‌توان آن‌ها را دید؛ در حال حاضر بعضی از فیلم‌هایی که زیاد می‌فروشد هجو هستند و حتی اسمشان نیز سخیف است و محتوا و معنایی را به مخاطب القا نمی‌کنند؛ ما در فیلم‌ها باید درد جامعه را بازگو کنیم یا اگر گودالی هست آن را نشان دهیم تا به دره سقوط نکنند.


بیشتر بخوانید


وی در ادامه تصریح کرد: رسالت سینما فیلم خوب است و کسانی که عاشق سینما هستند باید مدیریت شوند و وارد سینما شوند.

ثقفی درباره اکران آنلاین گفت: در این نوع اکران حفاظت از فیلم‌ها وجود ندارد و بسیار خطر قاچاق فیلم وجود دارد؛ دولت باید تضمینی دهد یا برنامه‌ای را پیاده کند که سرمایه فیلم هدر نرود حال این برنامه می‌تواند تخصیص بخشی از فروش نت باشد یا دیگر برنامه‌ها که نیاز به کارشناسی دارد.

انتهای پیام /

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۵
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۲:۱۹ ۱۳ اسفند ۱۳۹۹
بلاخره جدای از افراد خاص سینما .یه عده زیادی دارن از این حرفه نون می خورن که متاسفانه در خدمت فرهنگ کشور نیست
ح
۱۰:۰۱ ۱۳ اسفند ۱۳۹۹
هر چه سینما و دیگر هنرهای وارداتی منفی که فقط برای غربی ها خوب است و با فرهنگ هویت دار و غنی شرق سازگاری ندارد از زندگی مردم دور شود احساس اقتدار و سعادت مندی بیشتر در جامعه و کشور حاکم می شود و خانواده ها به هویت اصلی وارزشی خود باز می گردند
ناشناس
۰۸:۲۵ ۱۳ اسفند ۱۳۹۹
چی رها نشده ? وقتی کزونا اومده همه از زندگی افتادن
ناشناس
۰۸:۲۲ ۱۳ اسفند ۱۳۹۹
این سینمایی که کشور دارد همان بهتر که تعطیل شود.چقدر فرهنگ مردم را عقب بردید
ناشناس
۰۷:۵۵ ۱۳ اسفند ۱۳۹۹
سینمای ایران با این فیلم های در پیتی همان بهتر که به حال خودش رها شود