به گزارش خبرنگار حوزه دریچه فناوری گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، توئیتر روز دوشنبه اعلام کرد که شروع به برچسب گذاری توییتهایی میکند که در مورد واکسن کووید ۱۹ اطلاعات گمراه کننده به اشتراک میگذارند. این برچسبها شامل پیوندهایی به اطلاعات مربوط از نهادهای رسمی مانند مراکز کنترل و پیشگیری از بیماریها خواهد بود و توئیتر قصد دارد یک سیستم پنج گانه را برای مجرمان اجرا کند که میتواند منجر به قفل شدن حساب و تعلیق دائمی شود.
برچسبهای جدید مشابه بنرهای ضد اطلاعات نادرست فیس بوک یا برچسبهایی است که توئیتر در اوایل همه گیری کرونا استفاده کرده بود. این برچسبها به صورت نوشتاری در زیر توییتهای گمراه کننده، با پیوند به اطلاعات از منابع رسمی یا قوانین توئیتر ظاهر میشوند. توئیتر میگوید این برچسبها را از طریق ترکیبی از سیستمهای بازبینی انسانی و خودکار، اعمال میکند و ابتدا هم با محتوای انگلیسی زبان شروع به کار میکند.
توئیتر در سیاست اطلاعات گمراه کننده کووید ۱۹، معیارهای خاصی برای برچسب گذاری دارد، اما به طور کلی، این شرکت پنج دسته اطلاعات نادرست یا گمراه کننده را هدف قرار میدهد:
توئیت مضر و برچسب خورده به عنوان یک اخطار محسوب میشود. اگر توئیتر تشخیص دهد که اطلاعات غلطی به ویژه در مورد سوال از درمان کرونا خطرناک است و توطئه بزرگتری را به ویروس مرتبط میکند (مانند این که واکسنها شامل ریز تراشههایی برای ردیابی افراد هستند)، ممکن است این توئیت را پاک کند، که دو برابر است اعتصاب میکند از آنجا، اخطارهای سطح حساب تعلق میگیرد و اقدامات مختلفی را از توئیتر آغاز میکند؛ که به عنوان دو اخطار حساب میشود، برخورد در سطح حساب افزایش مییابد و توئیتر اقدامات مختلفی را آغاز میکند.
مجازاتهای مختلف توئیتر را برای تعداد مختلف برخورد در ادامه میبینید:
بیشتر بخوانید:
انتهای پیام/