سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه رب فلفل + دستور تهیه

در مطلب زیر قصد داریم طرز تهیه یک نوع پیتزای خوشمزه را به شما آموزش دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستور تهیه طرز تهیه رب فلفل  را به شما آموزش دیم با ما همراه باشید.


بیشتربخوانید


اگر فلفل‌خور حرفه‌ای هستید از این رب غافل نشوید؛ البته از آنجایی که این رب کاملا ارگانیک و طبیعی است توقع تندی کارخانه‌ای نداشته باشید و از طعمش لذت ببرید.

مواد لازم برای تهیه رب فلفل:

فلفل قرمز تند درشت: ۱ کیلوگرم
فلفل قرمز تند ریز: ۳ عدد
فلفل دلمه‌ای قرمز: ۲-۳ عدد
شکر: ۵ قاشق غذاخوری
نمک: ۲ قاشق چای‌خوری
سرکه قرمز: ۵ قاشق غذاخوری
سرکه سفید یا سرکه سیب: ۵ قاشق غذاخوری
پودر پاپریکای دودی: ۱ قاشق چایخوری

طرز تهیه و دستور پخت رب فلفل:

۱. ابتدا فلفل‌ها را شسته و اجازه دهید کاملا خشک شوند، سپس سر فلفل‌ها را جدا کرده، از وسط برش بزنید و دانه‌های وسط آن‌ها را خارج کنید.

۲. فلفل‌ها را خرد کرده و در قابلمه‌ای بریزید.

۳. حدود ۱ لیتر آب به قابلمه اضافه کنید؛ به‌طوری که تا ۲/۳ حجم قابلمه را پر کند، سپس در قابلمه را ببندید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید.

۴. پس از اینکه آب موجود در قابلمه به جوش آمد، در قابلمه را برداشته و فلفل‌ها را زیر و رو کنید تا فلفل‌های رویی در آب جوش قرار گرفته و همه فلفل‌ها به یک اندازه حرارت ببینند، سپس مجددا در قابلمه را ببندید.

۵. اجازه دهید فلفل‌ها به مدت ۱۰ دقیقه روی حرارت ملایم بجوشند تا کاملا نرم شوند، سپس حرارت را خاموش کنید.

۶. یک صافی روی لبه ظرفی قرار دهید و فلفل‌های پخته را در صافی بریزید تا آب آن کاملا خارج شود، سپس آب خارج شده از صافی را دور بریزید تا تلخی فلفل‌ها گرفته شود.

۷. اجازه دهید فلفل‌ها کمی خنک شوند، سپس آن‌ها را همراه با سیر پوست گرفته در غذاساز بریزید تا به شکل پوره درآیند.
صافی را روی دهانه قابلمه قرار دهید و پوره فلفل را در آن بریزید.

۸. با پشت قاشق پوره فلفل را فشار دهید تا گوشت فلفل از صافی عبور کند و پوست آن گرفته شود.

۹. شکر، نمک، سرکه قرمز، سرکه سفید و پودر پاپریکای دودی را به قابلمه اضافه کنید، هم بزنید و روی حرارت متوسط رو به بالا قرار دهید.
رب را مرتب با قاشق هم بزنید و مراقب باشید ته نگیرد.

۱۰. پس از حدود یک دقیقه، رب به جوش می‌آید و شروع به حباب زدن می‌کند، در این هنگام در قابلمه را بسته و حرارت را خیلی ملایم کنید.

صبر کنید تا آب رب کاملا تبخیر شود و به غلظت برسد.

۱۱. گاهی در قابلمه را برداشته و دیواره‌های قابلمه را با قاشق تمیز کنید، زیرا رب موجود در دیواره‌های قابلمه در اثر حرارت می‌سوزد و تیره می‌شود، در این صورت رنگ و طعم رب تغییر می‌کند.

۱۲. برای جلوگیری از ته گرفتن رب، حرارت را خیلی ملایم کنید و زیر قابلمه شعله پخش کن قرار دهید.

۱۳. رب را بچشید و در صورت لزوم به آن نمک، شکر یا سرکه اضافه کنید تا طعم آن با ذائقه شما سازگار شود.

۱۴. وقتی رب به غلظت مناسب رسید، حرارت را خاموش کرده و اجازه دهید در دمای محیط کاملا خنک شود.

۱۵. رب را در بطری‌های شیشه‌ای تمیز و استریل ریخته، شیشه‌ها را تکان دهید تا هوای موجود در آن‌ها کاملا خارج شود، سپس در شیشه‌ها را محکم بسته و در یخچال نگهداری کنید.

منبع: ایرنا زندگی

انتهای پیام/

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.