به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اراک، نان یکی از مهمترین اقلام سبد غذایی هر خانوار ایرانی به شمار میرود که باید از کیفیت مطلوبی برخوردار باشد و سالهای سال است که شاهد گلایه مردم از کیفیت پایین این ماده غذایی هستیم.
همچنین نانواییها جزو کسب و کارهایی هستند که باید در سختترین شرایط هم باید به کار خود ادامه دهند تا مردم با خیالی آسوده، نان مورد نیازشان را تهیه کنند به همین دلیل باید بیشتر مسائل بهداشتی را رعایت کنند.
محمودی کارشناس مرکز بهداشت اراک گفت:خطر شیوع کرونا در نانواییها به عنوان یکی از مراکز اصلی مراجعه روزانه مردم همچنان زیاد است.
محمودی افزود: رعایت نکات بهداشتی برای پیشگیری از شیوع بیماری در این اماکن بیش از پیش باید مورد توجه مردم و دست اندرکاران قرار گیرد.
توجه و نظارت ویژه به رعایت مسائل کیفی و بهداشتی در واحدهای نانوایی بهعنوان یکی از تأمینکنندگان اصلی سبد غذایی خانوار میتواند سهم بسزایی در بهبود سلامت غذایی جامعه ایفا کند.
انتهای پیام / ج