سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

دبیرکل جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی:

برای تشکیل دولت انقلابی باید یک فرد انقلابی بر سر کار بیاید

عامری گفت: یکی از برنامه های جبهه تحول خواهان انقلابی، شرکت در مجامع مختلف برای پاسخگویی به شبهاتی است که در اذهان عمومی وجود دارد.

به گزارش  حوزه احزاب و تشکل‌های گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، محمد جواد عامری دبیرکل جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی در نخستین همایش سراسری دبیران استانی جبهه تحول خواهان انقلابی که به صورت مجازی برگزار شد، ضمن اعلام آغاز فعالیت جمعی این جبهه در سراسر کشور به منظور کمک به انتخاب اصلح در انتخابات پیش رو، گفت: سه جمعیت جانبازان، ایثارگران و رهپویان برای اینکه نیرو‌های انقلاب با وحدت بیشتری وارد عرصه انتخابات وارد شوند، در کنار یکدیگر قرار گرفته و جبهه تحول خواهان انقلابی را تشکیل داده اند.

وی با اشاره به اینکه هر روز در جامعه ما شبهاتی ایجاد و مطرح می‌شود، گفت: جناح رقیب در آستانه انتخابات ناجوانمردانه به دنبال انشقاق میان نیرو‌های انقلاب است و به طرق مختلف هدف خود را دنبال می‌کند. یک روز حاشیه‌ای از سفر رییس قوه قضائیه به عراق مطرح می‌کند و روز دیگر انتقاد می‌کند که چرا رییس مجلس در سفر به روسیه با پوتین ملاقات نکرد.

وی با بیان اینکه تحلیل گران و تئوریسین‌های اصلاحات می‌دانند که هر کس مقابل روحانی مطرح شود، با توجه به عملکرد فاجعه بار دولت فعلی قطعا رای خواهد آورد، گفت: بر این اساس آن‌ها به دنبال تفرقه در نیرو‌های انقلاب هستند و امید دارند از این طریق بتوانند رای را بشکنند و برای خود پیروزی رقم بزنند.

دبیرکل جمعیت ایثارگران با بیان اینکه به فرموده مقام معظم رهبری، انقلاب اسلامی در پنج گام به هدف خود دست می‌یابد، گفت: ما اکنون در مرحله تشکیل دولت انقلابی هستیم و تا از این مرحله عبور نکنیم نمی‌توانیم به شکوفایی که درخور جایگاه انقلاب است برسیم.

وی تاکید کرد: برای تشکیل دولت انقلابی باید یک فرد انقلابی بر سر کار بیاید و برای اینکه مردم به انتخاب اصلح روی بیاورند باید به شبهات متعددی که هر روز توسط غربگرایان و جریان نفوذ در کشور مطرح می‌شود، پاسخ داده شود؛ بنابراین یکی از برنامه‌های جبهه تحول خواهان انقلابی در روز‌های آتی، شرکت در مجامع مختلف از جمله مساجد برای پاسخگویی به شبهاتی است که در اذهان عمومی وجود دارد.

وی با بیان اینکه سه جمعیت رهپویان، ایثارگران و جانبازان در مقاطع مختلف زمانی همواره در عرصه انقلاب فعال بوده و نقش آفررینی کرده اند، گفت: کمرنگ شدن حضور سیاسی این تشکل‌ها در فضای سیاسی کشور و جامعه احزاب نگران کننده است و از این رو سه حزب مذکور در کنار یکدیگر قرار گرفته و جبهه تحول خواهان انقلابی را تشکیل دادند تا با هم افزایی بتوانند بیش از پیش برای تحقق اهداف انقلاب اسلامی ایفای نقش کنند.

عامری از تمام اعضای خانواده بزرگ سه جمعیت مذکور دعوت کرد تا نسبت به ثبت نام در شورای ائتلاف شهرستان خود اقدام کنند و افزود: ثبت نام کنندگان از موتلفه و جبهه ایستادگی تاکنون از سه جمعیت جانبازان، ایثارگران و رهپویان پیشی گرفتند. ضمن اینکه این ثبت نام‌ها کمک می‌کند وزن اجتماعی احزاب ثبت نام کننده افزایش پیدا کند و موضع گیری‌ها در شورای ائتلاف نیز بیش از گذشته مورد توجه قرار گیرد.

وی خاطرنشان کرد: جبهه تحول خواهان انقلابی از فعالترین احزاب کشور تشکیل شده و حرف‌های نویی برای گفتن دارد که جوانان و نیرو‌های انقلابی به آن علاقمند هستند و در نتیجه باید در انتخابات آتی عملکرد پررنگی داشته باشد.

وی در بخش پرسش و پاسخ این همایش نیز در پاسخ به سوالی درباره اینکه آیا حجت الاسلام رییسی به عرصه رقابت وارد خواهد شد؟ توضیح داد: آقای رییسی در جلسات مختلفی که با وی درباره کاندیداتوری صحبت شده، ظاهرا اعلام کرده که من تکلیفی برای شرکت در انتخابات ندارم. این طور به نظر می‌رسد که شرکت در انتخابات توسط وی بستگی به اجازه مقام معظم رهبری دارد، چراکه وی برای ریاست قوه قضائیه از سوی رهبر انقلاب حکم مستقیم دارد.

وی افزود: اخیرا برخی به دنبال ایجاد پویش دعوت از رییسی برای شرکت در انتخابات هستند. این اقدام محاسن و در عین حال اشکالاتی دارد. استدلال دعوت کنندگان این است که رییسی مقبولیت بیشتری نزد مردم دارد و رای منفی کمتری نسبت به سایر داوطلبان احتمالی برای وی وجود دارد و در نتیجه اجماع بر سر وی میان نیرو‌های انقلابی ساده‌تر است؛ به نحوی که از هم اکنون به نظر می‌رسد اجماع صد درصدی روی وی وجود دارد.

عامری ادامه داد: این استدلال‌ها منطقی است، اما با توجه به اینکه رهبری با حکم مستقیم خود، رییس را در قوه قضائیه منصوب کرده اند و بدیهی است رییسی برای شرکت در انتخابات باید از ایشان اجازه بگیرد، آیا ما مجاز هستیم رهبری را با دعوت از رییسی تحت فشار قرار دهیم؟ این موضوع در جلسات مشترک سه جمعیت جانبازان، ایثارگران و رهپویان در روز‌های آتی مورد بحث و بررسی قرار می‌گیرد و به جمع بندی خواهیم رسید.

وی در عین حال هشدار داد هرگونه غفلت و تصمیم اشتباه درباره انتخابات آتی می‌تواند به رای آوردن فردی مانند روحانی بیانجامد و کشور ناگزیر خواهد شد هزینه زیادی را از بابت چنین انتخابی متحمل شود؛ بنابراین راه اصلی راه وحدت و ائتلاف است و جبهه تحول خواهان نیز برای وحدت تلاش خواهد کرد.

وی معتقد است تحول خواهان باید در همه زمان‌ها فعال باشند، نه فقط در مقاطعی که انتخاباتی پیش رو وجود دارد و در این رابطه توضیح داد: ما باید همواره دغدغه‌های مردم را از تریبون‌های خود بیان و دنبال کنیم و نکات راهبردی برای برون رفت از مشکلات در تمام مقاطع زمانی ارائه دهیم. اعلام مواضع در مقاطع مختلف برای یک حزب از ضروریات است و استان‌ها نیز باید در این زمینه کوشا باشند، چراکه ساختار سه جمعیت مذکور این طور نیست که برای تمام جزییات از مرکز برای استان‌ها تصمیم گیری شود و استان‌ها ناگزیر به پذیرش باشند. در واقع ارتباط مطلوبی هم از بالا به پایین و هم از پایین به بالا در احزاب مذکور از گذشته وجود داشته و همچنان وجود دارد.

وی افزود: تشکیلات در مرکز درواقع عصاره‌ای از استان‌ها هستند که به هر حال یکسری تصمیم گیری‌ها را در قالب شورای مرکزی بر عهده دارند، اما ارتباط با بدنه حزب به شکل مطلوب برقرار است.

انتهای پیام/

برچسب ها: انتخابات 1400 ، مجلس ، دولت
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.