سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

شیرینی شکلاتی آلمانی + طرز تهیه

در مطلب زیر طرز تهیه یک نوع شیرینی خوشمزه را به شما آموزش می دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستور تهیه شیرینی شکلاتی آلمانی را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم:
بیسکویت پتی‌بور: ۱۰۰ گرم
تخم‌مرغ: یک عدد
گردوی خردشده: یک‌دوم پیمانه
شکر: یک‌دوم پیمانه
پودر کاکائو: یک‌چهارم پیمانه


بیشتربخوانید


طرز تهیه
۱. ابتدا کره و پودر کاکائو را روی حرارت می‌گذاریم تا کره آب شود، بعد تخم‌مرغ و شکر را اضافه می‌کنیم و سریع هم می‌زنیم در حدی که شکر خوب حل شود.
۲. حالا مواد را از روی حرارت بر می‌داریم و پودر بیسکویت و گردو را به آن اضافه می‌کنیم و خوب هم می‌زنیم.
۳. این ترکیب را داخل یک کیسه فریزر می‌ریزیم و به صورت استوانه فشرده می‌کنیم و به مدت دو ساعت داخل یخچال می‌گذاریم و بعد از آماده شدن برش می‌زنیم.

فوت کوزه‌گری: 
بعد از اضافه کردن تخم‌مرغ و شکر مواد را خوب هم بزنید و زود خاموش کنید، در غیر این صورت سفیده تخم‌مرغ زود می‌بندد و شیرینی شما خراب می‌شود.

منبع: شبکه آشپزی

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۶
در انتظار بررسی: ۰
ارسام
۰۷:۰۱ ۱۳ اسفند ۱۳۹۹
عالی
ناشناس
۲۲:۰۰ ۱۲ اسفند ۱۳۹۹
من اینو درس کردم خیلی خوشمزه هس یه کره صد گرمی من زدم عالی میشه حتما درس کنین
ناشناس
۰۱:۰۸ ۱۱ اسفند ۱۳۹۹
اندازه کره کو پس ؟
ناشناس
۰۰:۰۳ ۱۱ اسفند ۱۳۹۹
خیلی توضیحش ناقصه کی بذاریم رو حرارت
ناشناس
۰۵:۴۷ ۰۹ اسفند ۱۳۹۹
تو مواد لازم مقدار کره مشخص نشده!!!
چکاوک
۰۱:۰۷ ۱۱ اسفند ۱۳۹۹
کو کره ؟ اندازش رو ننوشتید ک