سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

نکات طلایی پخت مرغ بدون بوی زُهم

برای از بین بردن بوی نامطبوع مرغ، روش‌های مختلفی وجود دارد؛ در مطلب زیر به برخی از این راهکار‌ها اشاره می‌کنیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، مرغ به‌عنوان یک وعده کامل یا رژیمی استفاده می‌شود و این قابلیت را دارد که با توجه به ذائقه افراد با چاشنی‌های مختلف سرو شود.

این غذا همین‌طور می‌تواند در وعده‌های شام و ناهار، به تنهایی یا به اشکال مختلف کنار برنج، نان و ماکارونی یا سیب زمینی و به صورت سرخ‌شده یا آب پز استفاده شود.

یکی از رایج‌ترین مشکلات در طبخ مرغ از بین بردن بوی زُهم آن است که تاثیر زیادی روی طعم و مزه‌اش می‌گذارد.

برای از بین بردن بوی نامطبوع مرغ، روش‌های مختلفی وجود دارد؛ در ادامه به برخی از این راهکار‌ها اشاره می‌کنیم:

۱- مرغ را در سس یا آب‌لیمو بخوابانید.

۲- با گیاهانی مانند رزماری، سیر و پیاز مرغ را طعم‌دار کنید تا بوی آن از بین برود.

۳- در زمان کباب کردن، علف لیمو داخل مرغ قرار دهید.

۴- در زمان سرخ کردن، زنجبیل به آن اضافه کنید.

۵- در زمان خواباندن مرغ در سس، از سیر رنده شده زیادی استفاده کنید.

۶- یک شب قبل، کمی نمک روی تکه‌های مرغ بپاشید و در صافی قرار دهید تا آب آن خارج شود. روز بعد خوب آن را بشویید. مرغ را ابتدا در کره تفت دهید و سپس روال پخت را ادامه دهید. تکه‌های مرغ را به مدت ۳۰ دقیقه در آب لیمو، سرکه یا زردچوبه بخوابانید.

۷- در آب مرغ در حال پخت، یک عدد سیب، دو عدد چوب دارچین، چهار عدد میخک، کمی زنجبیل و یک چهارم پیمانه سرکه اضافه کنید تا بوی نامطبوع مرغ از بین برود.

۸- اگر هنگام پخت مرغ برای گرفتن بوی زهم آن پیاز، برگ بو یا نظایر آن را ندارید، می‌توانید از هویج یا چند شاخه رزماری استفاده کنید.

منبع:روزنامه خراسان

انتهای پیام/

 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۱:۵۹ ۱۰ اسفند ۱۳۹۹
فلفل دلمه ای خوبه.من‌در کنارش هویج و تیکه میکنم دراب میپزم بعد درداخل روغن سرخ میکنم و کمی شکراضافه میکنم می زارم سرسفره خیلی طعم خوبی دارع
هادی
۰۲:۳۵ ۱۰ اسفند ۱۳۹۹
اضافه کردن فلفل دلمه ای سبز عالی ترین هست و همین طور سیر و اینکه مرغ قبل سرخ شدن و پختن باید آبپز و بخار پز شود