به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در ادامه قصد داریم شما را با طرز تهیه کباب شترمرغ آشنا کنیم.
مواد اصلی
گوشت شترمرغ ۵۰۰ گرم
سیر له شده ۲ حبه
آب لیمو ترش ۴ قاشق سوپ خوری
روغن زیتون ۲ قاشق سوپ خوری
فلفل قرمز تازه ۱ عدد
پودر زیره سبز ۱ قاشق چای خوری
پودر تخم گشنیز ۱ قاشق چای خوری
برگ بو ۸ عدد
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
فلفلهای رنگی کوچک به تعداد لازم
بیشتر بخوانید:
طرز تهیه
ابتدا گوشتها را در اندازههای یک در چهار سانتیمتری برش دهید
در ظرفی آب لیموترش، روغن زیتون، سیر له شده، فلفل قرمز خرد شده، پودر زیره سبز، پودر تخم گشنیز، نمک و فلفل سیاه را مخلوط کنید.
سپس گوشتها را دو ساعت در این مواد قرار دهید و با درپوش در یخچال بگذارید.
پس از این مدت، گوشتها را به سیخ بکشید و بین هر تکه گوشت یک عدد برگ بو قرار دهید. برای این کار لازم است برگ بوها را ۲ ساعت در آب ولرم قرار دهید تا تازه شود و آنها را راحت از سیخ رد کنید.
در ضمن، میتوانید بین گوشتها از فلفلهای رنگی نیز استفاده کنید. (در صورتی که برگ بو در دسترس نداشتید میتوانید از برگ درخت نارنگی، نارنج یا پرتقال نیز استفاده کنید).
سپس میتوانید کبابها را روی حرارت مستقیم آتش، کباب کنید و با سالسای گوجه فرنگی و زیتون آن را سرو کنید.
منبع: پاپیون
انتهای پیام/