سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه دراچنا؛ غذای روسی خوشمزه و لذیذ بدون گوشت

در گزارش زیر طرز تهیه دراچنا را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در ادامه قصد داریم شما را با طرز تهیه  دراچنا روسی آشنا کنیم.

مواد لازم

روغن زیتون:یک قاشق غذاخوری
پیازچه خلال شده:یک دسته
سیر خرد شده:یک حبه
گوجه فرنگی پوست گرفته و خرد شده:۴عدد
آرد سبوس دار:۳ قاشق غذاخوری
شیر:۴ قاشق غذاخوری
خامه زده شده:دو سوم لیوان
تخم مرغ:۴ عدد
جعفری خرد شده:۲ قاشق غذاخوری
کره نرم شده:۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه:به میزان کافی


بیشتر بخوانید:


طرز تهیه

فر را روی ۱۸۰ درجه سانتی گراد یا ۳۵۰درجه فارنهایت بگذارید. روغن را درماهی تابه‌ای گرم کنید و پیازچه‌ها را در آن به مدت سه دقیقه تفت دهید. سیر را اضافه کنید وچند دقیقه حرارت دهید تا زمانی که سیر وپیازچه‌ها نرم شوند.

در این هنگام سیر و پیازچه‌ها را در کف یک ظرف سرامیکی یا پیرکس که آن را چرب کرده ایدخوب پخش کنید و گوجه فرنگی‌ها را هم به صورت لایه‌ای روی آن بپاشید. آرد و شیر را درکاسه‌ای دیگر آنقدر بزنید تا یکدست شود و خامه را کم کم به آن اضافه کنید، سپس با تخم مرغ هامخلوط کنید. مایع را به مخلوط کره و جعفری اضافه کنید و با نمک و فلفل خوب هم بزنید.

در مرحله بعد مخلوط تخم مرغ را روی سبزیجات بریزید و مدت ۴۰-۴۵ دقیقه در فربگذارید، یعنی آنقدر که وقتی چاقو را در داخل آن فشار می‌دهید آب نداشته باشد. بعد از این که خنک شد، آن را ببرید و در ظرف بچینید.

منبع: کی آشپزه

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.