سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه شیرینی توت بادامی؛ پسته‌ای و زعفرانی برای عید نوروز

در گزارش زیر طرز تهیه شیرینی توت بادامی را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در ادامه قصد داریم شما را با طرز تهیه  شیرینی توت بادامی آشنا کنیم.

مواد لازم

پودر بادام ۱۵۰ گرم (یا پودر پسته یا پودر نارگیل)
پودر قند ۱۰۰ گرم
شکر ۱/۲ پیمانه
گلاب ۱/۴ پیمانه
رنگ خوراکی به مقدار لازم
خلال پسته و بادام (برای تزئین) به مقدار لازم


بیشتر بخوانید

طرز تهیه

برای هر توتی که انتخاب می‌کنیم درست کنیم در ظرفی یک مقدار از قند بادام ریخته و با گلاب که خیلی کم کم قاشق قاشق به آن اضافه می‌کنیم تقریبا خمیری به دست می‌آید که نه خیلی شل و نه خیلی سفت باشد باید خمیر حالت چسبندگی داشته باشد سپس رنگ یا اسانس مورد نظر را اضافه می‌کنیم.

طرز تهیه توت بادامی ساده:

پودر بادام و پودر قند را در یک ظرف مخلوط کنید. چند قاشق گلاب اضافه می‌کنیم سپس از خمیر به دست آمده به اندازه یک فندق برداشته در کف دست به شکل اشک یا توت در می‌آوریم در شکر درشت می‌غلطانیم و در قست پهن اشک خلال پسته یا بادام فرو می‌کنیم.

طرز توت زعفرانی:

مقداری از مخلوط پودر بادام و پودر قند را با چند قاشق زعفران دم کرده غلیظ مخلوط کرده تا رنگ دلخواه به دست آید سپس از مواد به اندازه یک فندق برداشته در کف دست به شکل اشک یا توت در می‌آوریم در شکر درشت می‌غلطانیم و قست پهن اشک را خلال پسته یا بادام فرو می‌کنیم.

طرز تهیه توت پسته‌ای:

مقداری پودر پسته با پودر قند مخلوط می‌کنیم به پودر‌ها چند قاشق گلاب اضافه می‌کنیم سپس ازخمیر به دست آمده به اندازه یک فندق برداشته در کف دست به شکل اشک یا توت در می‌آوریم در شکر درشت می‌غلطانیم و در قست پهن اشک خلال پسته یا بادام فرو می‌کنیم.

طرز تهیه توت قرمز:
مقداری از مخلوط پودر بادام و پودر قند را با ۲ قطره رنگ قرمز خوراکی مخلوط می‌کنیم سپس ازخمیر به دست آمده به اندازه یک فندق برداشته در کف دست به شکل اشک یا توت در می‌آوریم در شکر درشت می‌غلطانیم و در قست پهن اشک خلال پسته یا بادام فرو می‌کنیم.

طرز تهیه توت نارگیلی:

مقداری پودر نارگیل را با پودر قند مخلوط می‌کنیم به این مخلوط کم کم (قاشق قاشق) گلاب اضافه می‌کنیم سپس ازخمیر به دست آمده به اندازه یک فندق برداشته در کف دست به شکل اشک یا توت در می‌آوریم در شکر درشت می‌غلطانیم و در قست پهن اشک خلال پسته یا بادام فرو می‌کنیم.

نکته‌ها:
این شیرینی خوشمزه خیلی زود خشک می‌شود پس باید درون ظرف درب دار نگه می‌داریم یا اینکه روی ظرف سلیفون بکشیم.
اگر می‌خواهید این شیرینی با طعم میوه‌های مختلف تست کنید در توت‌های میوه‌ای مثل توت شاتوتی به جای گلاب از شربت غلیظ شاتوت استفاده می‌کنیم.

توت نارگیلی مقدار کمتری گلاب نیاز دارد.

بهتر است پودر‌ها را خودتان تهیه کنید.

منبع: کی آشپزه

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
Fatemeh
۱۶:۳۹ ۰۵ اسفند ۱۳۹۹
سلام خسته نباشید خدمت شما زحمتکشان محترم
SETAYESH
۱۰:۵۶ ۰۵ اسفند ۱۳۹۹
خیلی ممنون
دستور پختش عالیع
فقط خیلی قندش بالاست
اگه به جای پودر قند یا شکر یه چیز دیگه میشد اضافه کنیم لطفا بگید
اینجوری سالم تره