به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در ادامه قصد داریم شما را با طرز تهیه جوجه آشوکا آشنا کنیم.
مواد لازم
گوشت جوجه – ۳۰۰ گرم
ماست – نصف پیمانه
خامه – نصف پیمانه
کره – ۵۰ گرم
فلفل دلمهای قرمز – یک عدد
پیاز – یک عدد
گوجه فرنگی، هویج، لوبیاسبز و تربچه – برای تزئین
نمک و فلفل – به میزان لازم
ادویه هندی – به میزان لازم
بیشتر بخوانید
طرز تهیه جـوجه آشـوکا
جوجهها را ۲۴ ساعت قبل در مخلوط ماست، خامه، کره، نمک، ادویه و پیاز میخوابانیم تا مواد با جوجه خوب مخلوط شود. سپس جوجهها را به سیخ کشیده و روی آتش ذغال سرخ میکنیم تا طلایی شود باید یادآور شد به دلیل افزودن ادویه هندی این کباب بسیار معطر و به سبک (هیمالیایی) آماده میشود.
اطراف این کباب را میتوانید با فلفل دلمهای قرمز، گوجه فرنگی، لوبیا سبز، تربچه و هر سبزی دلخواه دیگری تزئین کنید.
نکته
این کباب باید تند باشد به همین منظور از فلفل قرمز استفاده کنید.
منبع:کی آشپزه
انتهای پیام/