سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

جوجه ریزی و پرورش ۷۰ هزار قطعه مرغ مادر و ۲۰ هزار قطعه مرغ اجداد در آذربایجان غربی

معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی آذربایجان غربی از جوجه‌ریزی ۷۰ هزار قطعه ای مرغ مادر و ۲۰ هزار قطعه‌ای مرغ اجداد نژاد ایرانی در استان خبر داد.

رضا یوسفی رضایی معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی در گفتگو خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان  از ارومیه،  افزود: احیای مرغ نژاد آرین پس از فرامین رهبرمعظم انقلاب اسلامی و ابلاغیه وزیر جهاد کشاورزی در دستورکار سازمان جهاد کشاورزی استان قرار گرفت و در این زمینه استان آذربایجان غربی جزو استان‌های پیشرو در کشور است.

یوسفی رضایی گفت: در این استان ظرفیت‌های وسیعی برای تولید مرغ آرین وجود دارد چرا که تعداد ۶ زنجیره یکپارچه تولید گوشت مرغ در این استان فعالیت می‌کنند.

او  ادامه داد: تمامی حلقه‌های صنعت گوشت مرغ شامل مزارع مرغ اجداد، مرغ مادر گوشتی، مرغ گوشتی، کشتارگاه‌های تمام اتوماتیک، کارخانجات جوجه کشی، خوراک طیور و فروشگاه‌های عرضه گوشت مرغ در استان شکل یافته و این موضوع بستری مطلوب برای تولید مرغی با اصالت کاملا ایرانی آرین است.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان  ادامه داد: در یک واحد مرغ اجداد نژاد آرین به ظرفیت ۲۰ هزار قطعه در شهرستان ارومیه و یک واحد مرغ اجداد دیگر از نژاد آرین به ظرفیت ۲۰ هزار قطعه نیز در شهرستان بوکان تا پایان سالجاری جوجه ریزی خواهد شد و تا کنون ۳ واحد مرغ مادر نژاد آرین به ظرفیت ۷۰ هزارقطعه و چندین واحد مرغ گوشتی در استان جوجه ریزی و مشغول فعالیت هستند.

یوسفی رضایی خاطر نشان کرد: پیش بینی می‌شود در سال آینده بیش از ده میلیون جوجه یکروزه گوشتی و بیش از دو میلیون قطعه جوجه مرغ مادر از این نژاد در استان تولید و تحویل مرغداری‌های داخل و خارج استان شود.

او با اشاره به اینکه توسعه صنعت طیور و احیای نژاد کاملا ایرانی آرین جزو دستاورد‌های مهم نظام اسلامی است، افزود: تولید نژاد آرین در کشور به عنوان جایگزین سایر نژاد‌های خارجی می‌باشد که در زمان تحریم‌های ناجوانمردانه استکبار جهانی توانست با یک مهندسی خلاقانه معادله‌های دشمنان را به هم بریزد و مصداق واقعی اقتصاد مقاومتی است.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزیاستان با اشاره به اینکه این استان جزو ۱۰ استان برتر کشور در تولید گوشت مرغ است، اضافه کرد: سالانه حدود ۱۰۱ هزار تن گوشت مرغ در استان تولید می‌شود که بیانگر فعالیت شبانه روزی تولیدکنندگان این صنعت است.

انتهای پیام/گ

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.