به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان، حجت الله میرزایی معاون امور اقتصادی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی شامگاه شنبه در دیدار با معاونان استاندار اصفهان گفت: سرمایه گذاری جدی در شرق اصفهان در زمینه تغییر الگوی کشت و توسعه بومگردی با توجه به ظرفیتها باید انجام شود.
او گفت: استان اصفهان دست کم ۲ قرن پیشینه صنعتی دارد که بسیار حایز اهمیت است.
میرزایی ادامه داد: تعداد زیادی بنگاههای بزرگ اقتصادی و طبقات مختلف کارگری و کارفرمایان بزرگ صنعتی در این استان شکل گرفته است.
معاون امور اقتصادی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی تصریح کرد: در بسیاری از استانها یک بنگاه اقتصادی وجود دارد، اما در اصفهان بنگاههای بزرگ اقتصادی مانند فولادمبارکه، پتروشیمی، پالایشگاه و ذوب آهن با بیش از پنجاه سال سابقه فعالیت دارد.
او اضافه کرد: در استان اصفهان تمایل به ایجاد کسب وکار خصوصی وجود دارد.
میرزایی با بیان اینکه اصفهان جز چهار استان مهاجرپذیر کشور است، اظهار کرد: در هر منطقه که سرمایه گذاری صنعتی بیشتر است نرخ بیکاری بیشتر است، زیرا در آن منطقه جمعیت و مهاجرت افزایش مییابد.
او گفت: در زمان حاضر نرخ بیکاری در شهرستانهای مبارکه، لنجان و کاشان بیشتر است و این در حالیست که در شهرستان فریدن پایینترین نرخ بیکاری را شاهد هستیم.
میرزایی بیان کرد: برای مناطق صنعتی آموزش فنی و حرفهای نقش موثری دارد، اما بعد از تحریم و تورمها فنی و حرفهای با مشکلات متعددی مواجه شدند به صورتی که تنها چهار درصد از بودجه انها عملیاتی شد.
او اظهار کرد: باید در اصفهان الگوی آموزش همجوار بنگاههای بزرگ اقتصادی مانند ذوب آهن، فولادمبارکه، پالایشگاه و پتروشیمی تشکیل شود به گونهای که کارگاه و تجهیزات را بنگاهها و آموزش را فنی و حرفهای برعهده بگیرد.
به گفته معاون امور اقتصادی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، سرمایه انسانی قدرتمندی در اصفهان وجود دارد، اما کمبود نیروی کار ماهر و مهاجرپذیر بودن مشکلاتی را برای این استان و افزایش نرخ بیکاری آن ایجاد کرده است.
در استان اصفهان افزون بر ۹ هزار واحد تولیدی و صنعتی فعالیت دارد.
انتهای پیام/م