سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه فرنی بستنی؛ یک دسر بی نظیر

در گزارش زیر طرز تهیه فرنی بستنی را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در ادامه قصد داریم شما را با طرز تهیه  نان کاسه ای مخصوص سوپ آشنا کنیم.

مواد لازم:

بستنی وانیلی ۲۰۰ گرم
شکر ۱۱ قاشق غذا خوری
وانیل‏ نوک قاشق چای خوری
نشاسته ذرت ۷ قاشق غذا خوری
پودر ژلاتین ۳ قاشق غذاخوری سرخالی
گلاب ۲ قاشق غذا خوری
شیر ۳ لیوان
خامه‏ صبحانه ۳ قاشق غذا خوری


بیشتر بخوانید:

آموزش آشپزی؛ از فوت و فن‌های شامی نخودچی تهرانی و راز‌های خوشمزه شدن سویا تا کیک قهوه کافی شاپی + تصاویر


طرز تهیه:
ابتدا شکر و نشاسته و بستنی و شیر رو باهم مخلوط کنید و بذارید روی حرارت ملایم و مدام هم بزنید تا کمی غلیظ بشه
وقتی کمی غلیظ شد از روی حرارت بردارید و بهش پودر ژلاتین رو که به روش بنماری در کمی شیر حل کردید اضافه کنید
وقتی مواد کمی خنک شد بهش وانیل و گلاب و خامه اضافه کنید و هم بزنید تا و بعد داخل قالب چرب شده بریزید و بذارید یخچال تا سفت بشه (تقریبا حداقل ۳ ساعت)

منبع: کی آشپزه

انتهای پیام/

برچسب ها: آموزش دسر ، طرز تهیه
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.