سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه شیرینی زعفرانی شب عید بسیار خوشمزه و آسان

در گزارش زیر طرز تهیه شیرینی زعفرانی را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در ادامه قصد داریم شما را با دستور پخت شیرینی زعفرانی آشنا کنیم.

مواد لازم

آرد: ۲ لیوان

شکر: ۳/۴ لیوان شکر

تخم مرغ: ۲ عدد

زعفران:۲ ق غ

روغن جامد: نصف لیوان

بکینگ پودر: ۱/۴ قاشق چای خوری

وانیل: ۱/۸ قاشق چایخوری

نمک: ۱/۸ قاشق چایخوری

پسته: برای تزئین


بیشتر بخوانید:

آموزش آشپزی؛ از فوت و فن‌های شامی نخودچی تهرانی و راز‌های خوشمزه شدن سویا تا کیک قهوه کافی شاپی + تصاویر


طرز تهیه

ابتدا در ظرفی شکر را به همراه روغن و زعفران دم کرده بریزید سپس با کمک یک همزن این مواد را هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند و شکر کمی آب شود.

بعد از اینکه شکر کمی آب شد تخم مرغ‌ها را به شکر هایتان اضافه کنید و هم بزنید تا مایه شیرینی کشدار شود. برای این کار بهتر است از همزن برقی استفاده کنید در صورت نبود همزن برقی می‌توانید از همزن دستی استفاده کنید، ولی باید سرعت حرکات خود را بالا ببرید.

ظرف دیگری بردارید و آرد را به همراه بکینگ پودر و نمک درون آن الک کنید بعد از اینکه این مواد را الک کردید آرد الک شده را به آرامی و کم کم به مواد شکر اضافه کنید و هم بزنید تا این مواد کاملا به خورد هم بروند و ترکیب شوند بعد از اینکه مایه شما به طور کامل حاضر شد می‌توانید مقداری پسته درون این مواد بریزید و خوب ترکیب کنید.

سینی فر را خارج کرده و فر را در دمای ۱۸۰ روشن کنید و بگذارید تا فر گرم شود. روی سینی فر کاغذ روغنی بگذارید و با کمک یک قاشق به اندازه مناسب مایه شیرینی بردارید و روی سینی فر بگذارید سعی کنید حالت مایه شما فرم نیم دایره داشته باشد می‌توانید وسط این مایه مقدار خیلی کمی پودر پسته یا پسته خرد شده بریزید.

سینی را حدود ۱۵ دقیقه درون فر قرار دهید تا شیرینی‌ها بپزند و طلایی شوند. بعد از پخت شیرینی‌ها آن را از فر خارج کرده و بگذارید تا خنک شوند بعد از آن شیرینی‌ها را از روی کاغذ روغنی جدا کنید و در ظرفی که دوست دارید آن را بچینید این شیرینی تا چند روز قابل مصرف است.

منبع: کی آشپزه

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱۱
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۲۳:۵۹ ۰۵ اسفند ۱۳۹۹
سلام میشه دستور شیرینی رو با عکس مرحلهبه مرحله توضیح بدید
ناشناس
۱۵:۵۷ ۰۴ اسفند ۱۳۹۹
سلام
ناشناس
۱۴:۳۷ ۰۴ اسفند ۱۳۹۹
سلام میشه به جای روغن جامدمایع ریخت
نکین
۱۸:۴۴ ۰۴ اسفند ۱۳۹۹
نه نمیشه جامد برای اینه کار شیرینی ترد باشه بعد خنک شدن
میتونید کره بزنید بجاش
ناشناس
۱۱:۱۱ ۰۴ اسفند ۱۳۹۹
عالیه عالی
ناشناس
۰۰:۳۸ ۰۴ اسفند ۱۳۹۹
روغن جامد از کجا پیدا کنیم
افشان نظری
۱۱:۴۶ ۰۴ اسفند ۱۳۹۹
سلام
بجاش کره بریز
ناشناس
۲۳:۱۲ ۰۳ اسفند ۱۳۹۹
این شیرینی می شه درکیک پز هم درست کرد
ممنونم اگر جواب بدین .چون دوست دارم
درست کنم.
ناشناس
۲۱:۲۹ ۰۳ اسفند ۱۳۹۹
ای بابا دلتون خوشه پول کجابود
دخی
۲۰:۰۲ ۰۳ اسفند ۱۳۹۹
کوپول ک وسیله شوبخریم
دخی
۲۰:۰۱ ۰۳ اسفند ۱۳۹۹
کوپول اخه