به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، استیک را با خلالهای نازک برش بزنید، آن را با ۱ قاشق غذاخوری سس سویا، پودر سیر، فلفل سیاه آغشته کنید و حداقل نیم ساعت در یخچال نگهداری کنید تا طعمدار شود.
بادام هندی را در تابهای تفت دهید تا طلایی شود. سپس آن را کنار بگذارید.
نودلها را طبق دستور روی بستهبندی آماده و آبکش کنید. روغن کنجد را در تابه ریخته، آن را کاملاً داغ کنید.
استیکها را داخل تابه ریخته با حرارت متوسط رو به بالا به مدت ۸ دقیقه به هم بزنید و تفت دهید. تفت دادن طولانی یا با حرارت کم باعث میشود گوشت آب خود را از دست داده و خشک شود. سپس آنها را از تابه خارج کنید.
زنجبیل، آبلیمو، فلفل قرمز و بقیه سس سویا را به همراه نودل در تابه بریزید و ۵ دقیقه تفت دهید. سپس آن را به کاسهای منتقل کنید. برگهای کاهو، هویج، تربچه، گوجه و پیازچهها را درون کاسه ریخته و با نودل مخلوط کنید.
استیک و آجیلهای تفت داده شده را روی غذا بریزید و نوش جان کنید.
منبع:شبکه آشپزی
انتهای پیام/