سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

کار‌های قرآنی باید یک متولی داشته باشد

عضو هیئت رئیسه مجلس خبرگان رهبری گفت: قرآن باید یک مرکزیت داشته باشد و این مرکزیت کار‌های قرآنی را هماهنگ و حمایت کند.

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، آیت الله سیداحمد خاتمی عضو هیئت رئیسه مجلس خبرگان رهبری در ویژه برنامه "انقلاب قرآنی در بیانیه گام دوم انقلاب"، در جمع طلاب و جامعه قرآنی مشهد و طرقبه شاندیز گفت: شما قرآنی‌ها دغدغه گسترش قرآن و فرهنگ دین دارید و نفس این دغدغه ستودنی است و خدا را شکر که این دغدغه را خدا در شما قرار داده است.

او افزود: واقعیات را آنچه که هست، ببینیم. رهبری بیشترین جلسه را برای قرآنی‌ها دارند و اولین جلسه ضیافتشان را برای قرآنیان در ماه رمضان می‌گذارند، برخی‌ها می‌گویند شما دولتی‌ها رها کنید کار پیش می‌رود! باید به خروجی بعضی از حرف‌ها باید توجه کرد و این گفته یعنی جدایی دین از سیاست.

عضو هیئت رئیسه مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه ما قبل از انقلاب به عدد انگشتان دست حافظ قرآن داشتیم و الان هزاران حافظ قرآن داریم و این در سایه انقلاب اسلامی صورت گرفته است؛ ادامه داد: نظام قاریان و حافظان برجسته‌ای را تربیت کرده است و کتاب‌های تفسیر قرآنی زیادی توسط علما نوشته شده است، در گذشته درس رسمی تفسیر در حوزه توسط آیت الله مشکینی و آیت الله خزعلی صورت می‌گرفت، اما الان روزانه ۲۵۰ تفسیر فقط در حوزه علیمه قم داریم.


آیت الله خاتمی بیان کرد: باید کار‌های قرآنی یک متولی داشته باشد، قرآن باید یک مرکزیت داشته باشد و این مرکزیت کار‌های قرآنی را هماهنگ و حمایت کند چرا که هر نهادی کار‌های قرآنی را با سلیقه خود پیش می‌برد، نکته دیگر این است که خودشیفتگی درست نیست و اینکه بگویم هر چه من می‌گویم درست است و هر چه دیگران می‌گویند اشتباه است، اگر با این نگاه انتقاد می‌کنیم به جای نمی‌رسیم.

او در خصوص گله برخی که چرا رهبری نامه‌های ما را نمی‌خوانند، تصریح کرد: اگر رهبری بخواهند نامه‌های رسیده شده به ایشان راه بخوانند روزی ۱۰۰ هزار صفحه باید بخوانند. بیش از آنکه شما تصور می‌کنید حضرت آقا از جلسات قرآنی و از موضوعات قرآنی خبر دارند.

عضو هیئت رئیسه مجلس خبرگان رهبری مثالی را در مورد حساسیت رهبری نسبت به مسائل ذکر و تاکید کرد: گاهی در شورای نگهبان گاهی قوانینی که مربوط به رهبری می‌شود، بیشتر از فقها و حقوق دانان مطالعه کرده اند و نظر داده اند، پس این ذهنیت که مطالب و دردل‌های قرآنی‌ها به گوش حضرت آقا نمی‌رسد درست نیست بلکه دردل‌های قرآنی‌ها خوانده و به ایشان داده می‌شود منتها باید پیشنهاد و طرح داد، فقط با درد دل مشکل حل نمی‌شود.

آیت الله خاتمی اظهار کرد: صحبت نا امیدانه نکنید، خدا را شکر کار‌های قرآنی در کشور بسیار بوده و بسیاری به بار نشسته است، نظام، نظام اسلامی است و به صراحت می‌گویم: نظام، نظام قرآنی است، هیچ کشوری به اندازه نظام جمهوری اسلامی حساسیت بایسته روی حضور قرآن و فرهنگ قرآن در جامعه ندارد، در عربستان و مصر قران زیاد می‌خوانند، اما حاکمیت شان آمریکایی است و این قرآنی شدن نیست، قرآنی شدن، نظام جمهوری اسلامی است البته نمی‌گوییم ۱۰۰ درصد. ما می‌گوییم اسلامی است ما داریم به سمت اسلامی‌تر شدن پیش می‌رویم.

او با طرح این پرسش که برخورد قرآنی‌ها در شرایطی که در کشور گرانی بیداد می‌کند، مشکل بدحجابی و بی حجابی دارد، اختلاس‌ها وجود دارد، چگونه باید باشد؟ افزود: سه برخورد در این رابطه وجود دارد، برخورد اول اینکه توجیه کنیم و بگوییم: "سختی‌ها به این طوری که شما می‌گویید نیست و قبل از انقلاب در یک کوچه دو تلفن بود و از این نمونه‌ها را بیاوریم". خوب همه جای دنیا تغییر کرده است و دنیا متحول شده است.

امام جمعه موقت تهران با اشاره به برخورد دوم ادامه داد: مشکلات را بزرگتر جلوه دهیم لذا به همان اندازه که برخورد اول غلط است این نیز غلط است، مگر همه خبر‌هایی که به ما خبر می‌دهند واقعیت دارد؟ خبر‌هایی که نقل می‌کنند برخی نادرست است.

آیت الله خاتمی بیان کرد: برخورد سوم قرآنی است، یعنی مشکلات را منصفانه بپذیریم و بپذیریم گرانی‌ها و نارسایی است، اما در کنارش بگوییم رهبر و مسئولین دست پاکی هستند که در صدد رفع این مشکل هستند. به گونه‌ای برخورد نکنیم که مردم نسبت به آینده نا امید شوند.

او در خصوص تدبیر حضرت آقا تصریح کرد: زمانی که بهداشت جهانی اعلام کرده بود که کشته‌های ایران روزی به هزار نفر خواهد رسید. آقا مسئولین را جمع کردند و طرح شهید سلیمانی به صحنه آمد و قربانیان کرونای ما از ۴۸۰ نفر به زیر ۱۰۰ نفر رسید در حالی که در بعضی کشور‌ها که پیش بینی ۹۰ نفر در روز قربانی کرونا کرده بودند، الان به هزار نفر شده است، اما برای ما هزار نفر پیش بینی نفر کردند که برعکس شد.

عضو هیئت رئیسه مجلس خبرگان رهبری تاکید کرد: در دنیا صف طولانی برای نان رایگان در این دوران بحران کرونا تشکیل شد، اما مقام معظم رهبری طرح کمک مومنانه ارائه کردند که با عزت و احترام کمک‌های مردمی درب خانه فقرا ببرند و این مدیریت مایه مباهات و افتخار است که از این بحران با سربلندی عبور کردیم و به واکسن آن نیز خواهیم رسید و در حالی که واکسن آمریکایی تاکنون ۱۰۰ نفر را کشته است واکسن ایرانی تاکنون موفق عمل کرده است و در برابر این کرونای انکلیسی مقاوم بوده است.

او افزود: چشم انداز آینده ایران روشن است و این چشم انداز روشن را شما قرآنی‌ها برای مردم تبیین کنید، چشم انداز شما قرآنی‌ها هم روشن است، برخی از انتقادات شما وارد بوده و این مشکلات زمانی برطرف می‌شود که واحد قرآنی یک تشکیلات داشته باشد تا پشتیبان باشد، مشکلات را حل کند.
 
انتهای پیام//ف.ح
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.