سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه خورشت فسنجان؛ سریع و خوشمزه

در گزارش زیر طرز تهیه خورشت فسنجان را آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، فسنجان را هم می‌توانید شیرین درست کنید هم ترش؛ همه چیز بستگی به سلیقه و ذائقه شما دارد.

مواد لازم برای تهیه فسنجان:

مغز گردو: ۳۰۰ گرم
مرغ: ۴ تکه
پیاز: دو عدد متوسط
رب انار: ۱ ق غ
آب: ۸ لیوان
رب گوجه: ۱ ق غ (به دلخواه)
زغفران دم کرده: نصف استکان
نمک و فلفل و زردچوبه: به مقدار کافی
شکر: در صورت تمایل ۲-۳ قاشق


بیشتر بخوانید

طرز تهیه و دستور پخت فسنجان:

۱. در مرحله اول گردو‌ها را چرخ کنید و پیاز‌ها را هم رنده کنید.

۲. سپس پیاز و گردو را تفت دهید و آب را به آن اضافه کنید.

۳. بعد از حدود دو ساعت مایه فسنجان تغییر رنگ پیدا می‌کند و روغن می‌اندازد.

۴. در صورت تمایل رب گوجه فرنگی و سپس رب انار (ملس یا شیرین) را به آن اضافه کنید.

۵. بعد از ۳ ساعت فسنجان آماده است و می‌توانید با مرغ یا گوشت آن را سرو کنید.

منبع:ایرنا

انتهای پیام/

 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۲۳:۳۶ ۰۲ اسفند ۱۳۹۹
چ توضیح دادن الکی بود.پس مرغ یاگوشنش کی اضافه میشه؟
ناشناس
۲۱:۳۵ ۰۲ اسفند ۱۳۹۹
يعني چه پس مرغ زعفران و....چه شد چه دستور مختصر وغير فني
ناشناس
۱۳:۳۱ ۰۲ اسفند ۱۳۹۹
مرغ و جدا بپز نیم ساعت آخر اضافه کن
ناشناس
۲۲:۰۲ ۰۱ اسفند ۱۳۹۹
چه الکی پس مرغ را کی بپزیم