سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

انسان در سیارات مختلف چه شکل و شمایلی پیدا خواهد کرد؟

در این گزارش به شما خواهیم گفت که چرا هنوز امکان سفر انسان به سیارات دیگر فراهم نشده و اگر تدبیری در این رابطه اندیشیده نشود چه بر سر انسان می آید.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،استیون هاوکینگ فیزیکدان معروفی قبل از مرگش گفته بود که بشر تنها ۱۰۰ سال زمان دارد تا محل دیگری غیر از زمین برای زندگی خود پیدا کند. البته این مهلت صد ساله با توجه به محدودیت‌هایی که هر سیاره برای انسان دارد بسیار اندک است. در ادامه این مطلب به شما خواهیم گفت که چرا هنوز امکان سفر انسان به سیارات دیگر فراهم نشده و اگر تدبیری در این رابطه اندیشیده نشود چه بر سر انسان می‌آید.

۱- مریخ

نیروی جاذبه در مریخ به مراتب پایین‌تر از زمین است و فاصله آن تا خورشید هم بیشتر است. در نتیجه انسان روی مریخ مقدار کمتری نور خورشید دریافت می‌کند و به خاطر نازک بودن جو مریخ هیچ گونه مکانیزم محافظتی در برابر میدان مغناطیسی ندارد که این میتواند انسان را در معرض پرتو‌های کیهانی قرار دهد. در این محیط قد انسان احتمالا بلندتر خواهد بود تا نبود گرانش جبران شود و چشم‌ها درشت‌تر می‌شوند تا نور خورشید را از دور دست دریافت کنند. برای محافظت در برابر پرتو‌های کیهانی نیز رنگدانه‌های پوست باید به Carotenoid‌ها تغییر پیدا کند که در گیاهانی مثل هویج و گوجه دیده می‌شود.

۲- مشتری

زندگی در مشتری بسیار چالش برانگیز خواهد بود چراکه این سیاره هیچ سطحی ندارد و کاملا از گاز تشکیل شده (البته در بخش‌های مرکزی جنس این سیاره جامد است و سپس تبدیل به مایع می‌شود). با توجه به همین مشخصات، فشار هوای زیاد، شرایط جوی نامساعد و مایع بودن محیط ظاهر انسان احتمالا شبیه به کوتوله‌های اعماق آب خواهد بود. علاوه بر این انسان باید یک پوسته محافظ هم داشته باشد تا از بدنش در برابر پرتو‌های کیهانی مراقبت کند.

۳- سیاره زحل

زحل نیز مانند مشتری شکلی شبیه به یک گوی ابری حاوی هیدروژن و هلیوم دارد و هیچگونه سطح جامدی در آن به چشم نمی‌خورد (به غیر از بخش‌های مرکزی). حلقه‌های بی مانندی که دور این سیاره دیده می‌شوند نیز از ذرات یخی ساخته شده اند و در نتیجه هیچ موجود زنده‌ای در آن‌ها دوام نمی‌آورد. چگالی این سیاره همچنین از آب کمتر است بنابراین اگر میتوانستیم آن را درون وان حمام بیاندازیم روی آب شناور می‌ماند. در این سیاره انسان باید مانند یک عروس دریایی باشد: یعنی شکمی شبیه به یک چتر داشته باشد که آن را بالا و پایین ببرد و بدنش فاقد اسکلت باشد تا زیر فشار زیاد جوی خرد نشود.

۴- عطارد

در عطارد زندگی بسیار سخت خواهد بود، چون این سیاره فاصله اندکی تا خورشید دارد و نورخورشید در آن ۷ برابر بیشتر از زمین است. دمای این سیاره بین ۴۳۰ درجه سانتیگراد در روز تا -۱۸۰ درجه سانتی گراد در شب متغیر است ضمن اینکه همیشه در معرض بارش‌های شهابی و زمین لرزه قرار دارد. علاوه بر این هیچ هوایی هم در این سیاره برای تنفس وجود ندارد. انسان در این سیاره با گوشت و پوست خود دوام نمی‌آورد و در نتیجه باید بدنی از جنس فلز نسوز داشته باشد. در این سیاره نیازی به سیستم تنفسی نیست و صورت فلزی انسان درنتیجه نیازی به بینی ندارد. چشم‌های انسان نیز احتمالا شکلی شبیه به عینک آفتابی خواهند داشت.

۵- سیاره زهره

زندگی در زهره حتی از عطارد هم سخت‌تر است. دما در این سیاره تا ۴۷۱ درجه سانتیگراد بالا می‌رود و اتمسفر آنقدر ضخیم است که گاز‌های گلخانه‌ای با بالاترین اثر در آن حضور دارند. سطح این سیاره کاملا خشک بوده و پر از باد و صاعقه است. فشار هوا نیز در سطح زهره مانند این است که در یک مایلی زیر آب هستید. با چنین مشخصاتی روشن است که فقط میکروب‌ها روی این سیاره زنده می‌مانند چراکه ونوس هرچیزی حتی فلز را از بین می‌برد. جو این سیاره نیز حاوی فسفین است که برای هر موجود زنده‌ای سمی به شمار می‌رود.

۶- اورانوس و نپتون

سرد، یخبندان، تاریک و پر از باد‌های تند؛ این‌ها مشخصات دو سیاره اورانوس و نپتون هستند که از مایعات سرد، متان، آب و آمونیاک ساخته شده اند. این دو سیاره سطح جامدی ندارند و جو آن‌ها به آرامی با آبی که در اطراف هسته قرار گرفته ادغام می‌شود. در این سیاره گرانش قوی‌تر از سطح زمین است و در نتیجه انسان قدی کوتاهتر با بدنی عضله‌ای خواهد داشت. پوست بدن نیز باید به مراتب ضخیم‌تر شود تا مقاومت لازم در برابر سرمای طاقت فرسای آن‌ها ایجاد گردد. در نتیجه بهترین ظاهر برای انسان یک نهنگ کیهانی خواهد بود.

۷- پلوتو

دورترین سیاره به زمین پولوتو است که سطح آن کاملا از یخ پوشیده شده و گرانش بسیار ضعیفی دارد. از پولوتو خورشید مانند یک نقطه دیده می‌شود و در نتیجه اثر چندانی در گرمایش آن ندارد. با این حال دانشمندان معتقدند که احتمالا یک اقیانوس در زیر سطح این سیاره قرار دارد. در این سیاره انسان احتمالا باید به نوعی مکانیزم ضد یخ مانند بدن حشرات و ماهی‌ها مجهز شود و به خاطر گرانش ضعیف ماهیچه‌ها و استخوان‌های بدن جمع شده و در عوض فاصله میان مهره‌ها زیاد می‌شود. پس انسان ظاهری بلند قد دارد. وضعیت بدنی انسان نیز به خاطر تغییرات در ستون فقرات عوض می‌شود و شکلی شبیه به عنکبوت پیدا می‌کند.

منبع: روزیاتو

انتهای پیام/

برچسب ها: آدم فضایی ، مریخ ، کره زمین
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.