سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

۹ نکته ضروری برای حفاظت از کودکان در برابر غریبه‌ها

در مطلب زیر برخی از توصیه‌های ضروری برای حفاظت از کودکان در برابر غریبه‌ها را آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،  قبل از اینکه به فرزندان خود استقلال کافی بدهیم ضروری است که نکاتی را در نظر داشته باشیم.

در ادامه این مطلب برخی از آن‌ها را با شما به اشتراک خواهیم گذاشت:

۱- اسم کودک خود را فاش نکنید

اسم فرزند خود را روی لوازم و وسایل شخصی او ننویسید. از قرار دادن بج اسم روی کوله پشتی فرزند خود خودداری کنید چراکه فرزند شما نباید اطلاعات شخصی خود را در اختیار غریبه‌ها قرار دهد. ایده بهتر این است که شماره تماس خود را به کوله فرزندتان متصل کنید تا در صورت گم شدن با شما تماس بگیرد.

۲- فرار از ماشین‌ها در جهت برعکس

ما همیشه به فرزندان خود یاد می‌دهیم که سوار ماشین غریبه‌ها نشوند، اما آن‌ها باید یک قانون دیگر را هم بدانند: اگر ماشینی شروع به تعقیب کردنشان کرد یا در نزدیکی آن‌ها با سرعت آهسته حرکت کرد باید در جهت مخالف حرکت ماشین شروع به دویدن کنند.

۳- یک رمز خانوادگی داشته باشید

اگر شخصی به فرزند شما گفت که با من بیا تا تو را پیش پدر و مادرت ببرم اولین چیزی که کودک باید انجام دهد باید از غریبه نام پدر و مادرش را سوال کند و البته رمز خانوادگی که قبلا در موردش با فرزندتان صحبت کرده اید. مثلا شماره شناسنامه کودک یا هرچیز دیگری.

۴- نصب برنامه‌های مراقبتی

به لطف جی پی اس اپلیکیشن‌های زیادی ساخته شده اند که میتوانند موقعیت دقیق فرزند شما را اطلاع بدهند. برای مثال اپ Life۳۶۰ برای iOS و اندروید ساخته شده و امکانات زیادی در این زمینه دارد.


بیشتر بخوانید

۵- فریاد بزند من او را نمی‌شناسم

به فرزندتان یاد بدهید که وقتی بیگانه‌ای دستش را گرفت بهتر است بی احترامی کند تا اینکه او را بدزدند. مثلا فرد را گاز بگیرد، بزند یا تلاش کند با داد و فریاد توجه سایرین را جلب کند. فرزند شما همچنین باید به یاد داشته باشد در این مواقع فریاد بزند من این خانم یا آقا را نمی‌شناسم. او می‌خواهد مرا ببرد.

۶- مکالمه را متوقف کرده و از شخص فاصله بگیرد

فرزند شما باید بداند که مجبور به صحبت کردن با بیگانه‌ها نیست؛ بنابراین اگر مکالمه‌ای بیشتر از ۵ تا ۷ ثانیه طول کشید حتما کاسه‌ای زیر نیم کاسه است و باید موقعیت را ترک کرده و خود را به موقعیت امن برساند.

۷- از سوار شدن به آسانسور همراه با غریبه‌ها خودداری کند

به فرزند خود یاد دهید وقتی منتظر آسانسور است به دیوار تکیه بدهد تا ببیند چه کسی از روبرو می‌آید تا سوار شود و اگر غریبه‌ای سوار آسانسور بود سوار نشود و منتظر آسانسور خالی بماند. مثلا بگوید منتظر پدرم هستم یا چیزی را فراموش کردم شما بروید.

۸- به غریبه‌ها نگوید که والدینش خانه نیستند

به کودک خود توضیح دهید که اگر زنگ در خانه را زدند و متوجه نشد چه کسی پشت در است نباید در را باز کند. کودک شما همچنین باید یاد بگیرد که نباید به غریبه‌ها در مورد خانه نبودن والدینش چیزی بگوید.

۹- وقتی تنهاست با غریبه‌ها چت نکند

این روز‌ها مجرم‌ها میتوانند در فضای مجازی خود را به جای یک کودک ده ساله جا بزنند و با فرزند شما قرار بازی یا دیدار در خارج از منزل بگذارند. فرزندتان باید یاد بگیرد که به غریبه‌ها حرفی از شماره تلفن، آدرس یا اسمش نزند و هیچ عکس یا فیلمی از خود برای آن‌ها نفرستد.

منبع:روزیاتو

انتهای پیام/

 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.