سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

سامان میدانی و حیدرتکیه‌سی تبریز با ۳۰ میلیارد تومان سامان می‌یابد

شهردار منطقه ۱۰ تبریز گفت: سال آینده با صرف ۳۰ میلیارد تومان اعتبار مسیر‌های سامان میدانی و حیدرتکیه سی شهر تبریز ساماندهی می‌شود.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران  جوان از تبریز، وظیفه شناس شهردار منطقه ۱۰ تبریز با بیان اینکه  سال آینده سامان میدانی و حیدرتکیه‌سی تبریز با ۳۰ میلیارد تومان سامان می‌یابد گفت: امید است سال آینده با اعطای تسهیلات لازم به شهروندان و ساکنان این بخش بتوان کاربری‌های فرهنگی و توریستی بیشتری در این منطقه ایجاد کرد.

او با بیان اینکه در این منطقه می‌توان کاربری‌های مختلفی مانند رستوران، هتل و محل عرضه محصولات فرهنگی و صنایع دستی ایجاد کرد، گفت: تلاش می‌شود با ساماندهی سامان میدانی و حیدرتکیه‌سی در سال آینده محدوده مقبره الشعرا به بازار متصل شود.

شهردار منطقه ۱۰ تبریز با بیان اینکه کار ساماندهی سامان میدانی از یک سال گذشته آغاز شده است، گفت: در این مدت تمام تاسیسات آب، برق، مخابرات و فاضلاب به زیر زمین منتقل شده و پس از اتمام آن ها  ادامه عملیات در سطح و جداره‌ها انجام می‌شود.

وظیفه شناس با تاکید بر اهمیت تاریخی، فرهنگی و اقتصادی این مسیر گفت: این مسیر ۹۳۰ متر طول دارد و شامل دارایی تا میدان فلسطین و سامان میدانی تا شمس تبریزی است.

او  با قدردانی از همراهی اداره کل میراث فرهنگی در اجرای پروژه ساماندهی سامان میدانی گفت: درخواست کرده ایم تا یک کارشناس میراث در محل حضور یابد تا از نظرات این اداره کل در این طرح استفاده شود.

شهردار منطقه ۱۰ تبریز گفت: بهسازی مسیر با استفاده از بهترین مصالح بومی اجرا خواهد شد و حداکثر تا پایان تیر ماه سال آتی این پروژه به اتمام  می رسد.

وظیفه شناس این پروژه را ماندگار برای تبریز دانست و افزود: ساماندهی این مسیر اولین پروژه‌ای است که تمامی دستگاه‌های خدمات رسان با یکدیگر همراهی و همکاری مستقیم دارند و شهردار تبریز سه سال پیگیر اجرایی شدن این طرح بود.

او با اشاره به نامگذاری سال آینده به عنوان سال حفظ و احیای هویت تاریخی گفت: با اجرای این پروژه گام نخست برای تحقق این نامگذاری برداشته می‌شود.

شهردار منطقه ۱۰ با بیان اینکه در این منطقه صنوف مختلف و متعددی در حال فعالیت هستند، گفت: هیچ یک از ساکنان و کسبه این منطقه علاقه‌ای به پیاده راه شدن مسیر ندارند و به همین دلیل شهرداری نیز دنبال همراهی شهروندان برای احیای این بافت بود و هیچ گاه بحث پیاده راه شدن مسیر را مطرح نکرده و کف سازی مسیر نیز با بهترین مصالح اجرا می‌شود تا تمام وسایل نقلیه بتوانند در آن تردد کنند.

وظیفه شناس با اشاره به طرح ساماندهی حیدرتکیه سی، افزود: این طرح و اعتبار مورد نیاز آن در بودجه سال ۱۴۰۰ مطرح شده است و با ساماندهی این مسیر مقبره الشعرا تا بازارچه سرخاب و دارایی به صورت سنگ فرش به بازار وصل می شود.

انتهای پیام/ک

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.