سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه خورش قیمه کرفس؛ یک پیشنهاد خوشمزه

در گزارش زیر طرز تهیه خورش قیمه کرفس را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در ادامه قصد داریم شما را با طرز تهیه خورش قیمه کرفس آشنا کنیم.

مواد لازم
گوشت خورشتی ۵۰۰ گرم
لپه‎ ۱ پیمانه
روغن به مقدار لازم
ساقه کرفس خرد شده یک پیمانه
برگ کرفس خردشده یک قاشق غذا خوری
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذا خوری سرپر
شنبلیله خشک ۱ قاشق چای خوری
نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم
پیاز متوسط خردشده ۱ عدد
لیمو عمانی ۱ عدد


بیشتر بخوانید

طرز تهیه
پیاز‌ها را نگینی خرد کرده و با روغن و زردچوپه تفت میدهیم تا سبک شود.

زمانی که پیاز‌ها سبک شد گوشت هارا اضافه کرده و تفت میدهیم و فلفل سیاه را اضافه میکنیم.

در این مرحله کرفس‌های خردشده ساقه و برگهاش رو به گوشت اضافه میکنیم تا همراه آن تفت بخوره و سپس شنبلیله خشک را می‌ریزیم. رب را اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم تا با همه‌ی مواد قابلمه یکدست بشه.

به اندازه کافی آب اضافی میکنیم و میگذاریم با شعله‌ی ملایم بپزد. زمانی که گوشت‌ها نیم پز شد لپه‌های از قبل خیس خورده را به خورشت اضافه میکنیم و میگذاریم خوب جا بیفتد.

وقتی که آب خورش کم شد و به روغن افتاد آب لیمو یا یک لیمو عمانی را سوراخ کرده و در ان می‌اندازیم و نمک را باب ذائقه اضافه کرده وبعد از نیم ساعت آن را خاموش میکنیم. هر چقدر زمان پخت بیشتر باشد خوشمزه و خوشرنگتر میشود.

سایر نکات
میتوانید سیب زمینی‌ها را خلالی خرد کرده و سرخ کنید و کنار خورش سرو و میل کنید.
افرادی که خورش کرفس به سبک قرمه دوست دارند حتما این نوع خورش راهم میپسندند.
میتوانید با توجه به ذائقه خودتان از آلو خشک و یا رب انار برای ترش یا ملس بودن خورش استفاده کنید.

منبع: پاپیون

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۳:۰۱ ۰۲ اسفند ۱۳۹۹
منم اینهمه روغن ورب کوچه روغذام بریزم هم خوشرنگ میشه وهم خوشمزه
ک.م
۱۸:۴۶ ۰۱ اسفند ۱۳۹۹
آفرین . حتماً درست میکنم
ناشناس
۱۲:۳۵ ۳۰ بهمن ۱۳۹۹
خیلی عالیه