سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه شیرینی هلویی؛ یک شیرینی بسیار زیبا و خوشمزه برای عید

در گزارش زیر طرز تهیه شیرینی هلویی را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در ادامه قصد داریم شما را با طرز تهیه  شیرینی هلویی آشنا کنیم.

مواد لازم
ماست‏ ۱ فنجان
آرد به مقدار لازم
کره ۲.۵ قاشق غذا خوری
تخم مرغ ۱ عدد
شکر ۲ فنجان
وانیل‏ نوک قاشق چای خوری
بیکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری
مواد میانی:
شیر ۲ پیمانه
شکر ۱۶۰ گرم
آرد ۲ قاشق غذا خوری
نشاسته ذرت ۳ قاشق غذا خوری
وانیل‏ نوک قاشق چای خوری

مواد رومال:
شکر برگ نعنا و رنگ خوراکی زرد و قرمز به مقدار لازم


بیشتر بخوانید

طرز تهیه
ابتدا خمیر رو درست میکنیم شکر و تخم مرغ و کره نرم شده و وانیل و ماست رو باهم مخلوط کنید و کمی با همزن بزنید و بعد آرد و بکینگ پودر رو که الک کردید کم کم به موادتون اضافه کنید.

آرد باید به میزانی اضافه کنید که خمیر نچسبه به دستتون؛ و بعد خمیر رو کمی ورز بدید و روش رو بپوشونید و اجازه بدید ۲ ساعت در دمای محیط استراحت کنه و بعد از خمیر به اندازه گردو بردارید و کف دستتون گرد کنید و بعد کمی روش رو با کف دستتون فشار بدید تا صاف بشه و بعد داخل سینی فر که کاغذ روغنی انداختید و کمی چرب کردید قرار بدید.

شیرینی‌ها باید هم اندازه باشن تا در نهایت کارمون زیباتر بشه؛ و بعد روی شیرنی هارو روعن مایع بمالید تا شیرینی‌ها بعد از پخت ترک نخورن؛ و بعد داخل فری که از قبل گرم کردید با درجه حرارت ۱۷۰ به مدت نیم ساعت قرار بدید تا زیرش طلایی بشه.

وقتی شیرینی‌ها پخت زیر شیرینی هارو به ارومی با چاقو خالی کنید؛ و بعد داخلش رو با کرم پرکنید و دوتا از شیرنی هارو که داخلشون رو با کرم پر کردید روی هم قرار بدید تا بهم بچسبن و بعد داخل دوتا کاسه آب بریزید و داخل یکیش رنگ خوراکی قرمز بریزید و داخل ظرف دیگه رنگ زرد بریزید.

 بعد شیرینی هارو که داخلش رو کرم پر کردید و بهم چسبونید ابتدا نصفش رو داهل رنگ زرد بزنید و بعد نصف دیگش رو داخل رنگ قرمز بزنید و بعد داخل شکر بغلطونید و بعد با برگ نعنا تزیین کنید.

طرز تهیه کرم:ابتدا شکر و آرد و شیر و نشاسته ذرت رو باهم مخلوط کنید و روی حرارت ملایم بذارید و هم بزنید تا غلیظ و کرم مانند بشه و بعد از روی حرارت بردارید و وانیل بهش اضافه کنید.

منبع: پاپیون

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۷:۰۹ ۳۰ بهمن ۱۳۹۹
سلام. چیکن نه مرغ