سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه کباب صرب؛ یک کباب خوشمزه با گوشت و سوسیس

در گزارش زیر طرز تهیه کباب صرب را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، گاهی می‌چسبد که به جای آشپزی‌های طولانی و خسته کننده، به سراغ غذا‌های آماده‌تر و البته دوست داشتنی‌تر برویم. کباب یکی از این نوع از غذاهاست که در طبیعت بیشتر می‌چسبد. درست کردن کباب آن هم به روش‌های مختلف مستلزم دانستن فوت و فن‌هایی است که هر کسی آن را نمی‌داند. ما در این قسمت از آموزش آشپزی می‌خواهیم یکی از کباب‌های خوشمزه یعنی کباب صرب را آموزش دهیم. اگر تا کنون این مدل از کباب را تهیه نکرده اید تا انتهای این گزارش همراه ما باشید.


مواد لازم طرز تهیه کباب صرب
سیر ۲ حبه
راسته گوشت گوساله ۴۰۰ گرم
ریحان تازه ۵۰ گرم
نعناع تازه ۵۰ گرم
سوسیس گوشت ۲۰۰ گرم
پنیر پیتزا ۲ ق غذا خوری
روغن مایع به میزان لازم
نمک به میزان لازم
فلفل سیاه به میزان لازم
پودر سوخاری ۲ ق غذا خوری


بیشتر بخوانید

۱) برای اوین مرحله از تهیه کباب صرب باید به سراغ گوشت رفته و آن را چرخ کنید. توصیه می‌کنیم که این کار را دو بار انجام دهید. حال کاسه‌ای آورده و گوشت‌های چرخ کرده را درون آن بریزید. سپس سوسیس گوشت را نیز چرخ دهید.

۲) بعد از چرخ دادن هر دو گوشت آن‌ها را در یک کاسه ترکیب نمایید. حال باید گوشت‌های مخلوط شده را روی سطح تمیزی کاملاً ورز دهید. دقت کنید این کار را تا زمانی که گوشت یکدست شود ادامه دهید.

۳) حال به سراغ ساطور کردن ریحان و همچنین نعنا بروید. حال این دو مورد را با مواد‌های سیر و پنیر پیتزا رنده کنید. حال به گوشت‌های ورز داده مان باید به اندازه لازم فلفل سیاه و نمک بزنید. سپس دوباره مواد را ورز داده تا دوباره یکدست شوند.

۴) اگر به خوبی ورز داه باشید، مایه‌ای بدست خواهید آورد که چسبندگی خوبی دارد. حال ظرفی آماده کنید و پور سوخاری به آن بیفزائید و مایه کباب را برداشته و مثل سوسیس لوله کنید. هر تعداد که دست کرده اید را داخل پودر سوخاری غلت دهید. در آخر نیز به سیخ چوبی بکشید.

۵) حال به سراغ تابه رفته و آن را روی شعله بگذارید و سپس کمی روغن در آن ریخته و کمی صبر کنید تا روغن ذاغ بشود. سپس سیخ‌های کباب را توی تابه چیده و اجازه دهید تا کباب‌ها سرخ شوند.

۶) حواستان باشد که با چرخاندن سیخ‌ها کباب هم نسوزد و هم کامل بپزد. بعد از آماده شدن کباب آن‌ها را در ظرف سرو چیده و با نان میل کنید.

منبع:همدوره

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱۳
در انتظار بررسی: ۰
عشقولی
۱۷:۳۲ ۰۳ اسفند ۱۳۹۹
کی بودجه شوداره
ناشناس
۱۳:۲۰ ۰۲ اسفند ۱۳۹۹
آخهههههه، بمیرم برا مردم کشورم که همه مون از پس سیر کردن شکممون هم برنمیایم
روشنک
۱۹:۰۵ ۰۱ اسفند ۱۳۹۹
سلام مردم توی نون شبشون موندن راسته گوساله از کجا بیارن بااین وضع گرونی کاشکی تحریم ها بر داشته بشه
پریا
۱۸:۰۱ ۰۱ اسفند ۱۳۹۹
برای سیر کردن شکم خودتون حیوانات رو نکشین
ناشناس
۱۴:۱۳ ۰۱ اسفند ۱۳۹۹
سلام ریحان و نعنا رو چه کار کنیم
ناشناس
۲۱:۰۳ ۳۰ بهمن ۱۳۹۹
سلام. مردم تو نون شبشون موندن راسته گوسال از کجا بیارن
ناشناس
۱۹:۵۶ ۳۰ بهمن ۱۳۹۹
اصلا این به اصطلاح کباب شما کجایی هست
ناشناس
۱۹:۴۹ ۳۰ بهمن ۱۳۹۹
اول طرزتهیه کردن موادلازم رو بگین طرزدرست کردنش بهترازشمابلدیم
محمد
۱۸:۲۱ ۳۰ بهمن ۱۳۹۹
مردم نان ندارند بخورند بعد شما میان غذاهای مختلف اونم با گوشت آموزش میدید واقعا تواین جامعه زندگی نمیکنید؟
ناشناس
۱۴:۴۱ ۳۰ بهمن ۱۳۹۹
شما را بخدا این چیزا رو نذارید بخدا بیشتر مردم ندارن شاید کسی هوس کرد و.......
ناشناس
۱۲:۳۶ ۳۰ بهمن ۱۳۹۹
عالیه
ناشناس
۰۰:۴۱ ۳۰ بهمن ۱۳۹۹
چرا اینارو میزارید ما پول نداریم
ناشناس
۱۳:۲۲ ۳۰ بهمن ۱۳۹۹
دلشون خوشه وشکمشونم پر سیر از گرسنه خبر نداره چجور ادادمایی پیدا میشه