سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه کباب کوبیده دو رنگ اصیل ایرانی

در گزارش زیر طرز تهیه کباب کوبیده دو رنگ را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، کباب کوبیده یکی از غذا‌های خوشمزه و اصیل ایرانی است و مدل‌های مختلفی دارد که میتوان از میان آن‌ها به کباب کوبیده ساده، کباب کوبیده لقمه‌ای و نگینی و زعفرانی … اشاره کرد. یکی از انواع کباب کوبیده، کوبیده دو رنگ است و ترکیبی از کباب کوبیده با گوشت گوسفندی و کباب کوبیده با گوشت مرغ است.

این کباب دارای طعم خوب و ظاهری زیباست، از اینرو در بسیاری از مراسم و مهمانی‌های خاص سرو میشود. این کباب را هم میتوان مانند کباب کوبیده معمولی با ریحان و پیاز و نان سنگک یا برنج سرو و میل کرد. هر صد گرم از کباب کوبیده ۲۵۰ کالری دارد.

در ادامه طرز تهیه و پخت کباب کوبیده دو رنگ را با تمام نکات آموزشی آن در اختیار شما قرار میدهیم. مقدار موادی که در زیر قرار گرفته شده برای ۴ نفر است. اگر میخواهید برای تعداد بیشتری این غذا را تهیه کنید باید مقدار مواد را بیشتر کنید.

مواد لازم کباب کوبیده دو رنگ
سینه مرغ ۵۰۰ گرم
گوشت گوسفندی ۵۰۰ گرم
دنبه گوسفندی ۵۰ گرم
پیاز بزرگ ۲ عدد
گوجه فرنگی ۴ عدد
زعفران دم کرده به مقدار لازم
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم


بیشتر بخوانید

طرز تهیه کباب کوبیده دو رنگ

برای شروع دو بار دنبه گوسفندی را با گوشت مرغ چرخ کنید تا خوب با هم یکی شوند. یک کاسه مناسب انتخاب کرده و گوشت مرغ را درون آن بریزید. یک پیاز نسبتا بزرگ را پوست گرفته و بشویید، سپس آن را رنده کرده و آبش را بگیرید.

پیاز رنده شده را به گوشت مرغ اضافه کنید. زعفران و نمک و فلفل سیاه را اضافه کرده و مواد را با هم ترکیب کنید. همه مواد را به خوبی با هم مخلوط کرده و ورز بدهید تا یک مایه کباب عالی بدست بیاید. زمانی که مایه کباب را آماده کردید

با سلفون روی درب کاسه را پوشانده و به مدت زمان یک ساعت آن را در یخچال بگذارید تا مایه کباب چسبناکتر و خوب به سیخ بچسبد. گوشت گوسفندی را دو بار چرخ کرده و داخل یک کاسه بریزید. یک پیاز بزرگ انتخاب کنید.

آن را پوست گرفته و شسته و رنده کنید. آب پیاز را بگیرید و به گوشت گوسفندی اضافه کنید. زعفران و نمک و فلفل سیاه را به مواد اضافه و خوب همه مواد را با هم ترکیب کنید. وقتی مایه کباب خوب یکدست و چسبناک شد.

روی کاسه سلفون کشیده و مانند گوشت مرغ، یک ساعت آن را درون یخچال بگذارید. پس از گذشتن یک ساعت مایه کباب‌ها را از یخچال خارج کرده و سیخ‌ها را آماده کنید. یک کاسه آب سرد کنار دستتان بگذارید.

دست خود را با آب‌تر کنید و نیمی از سیخ را به کوبیده مرغ اختصاص دهید. نیمی دیگر را با کوبیده گوشت بپوشانید. به این شکل همه مایه را سیخ کنید و میتوانید با توجه به سلیقه خود در سیخ کردن تغییر ایجاد کنید و مدل‌های متفاوتی ایجاد کنید.

زمانی که همه مایه را سیخ کردید، باز یک ساعت دیگر سیخ‌ها را در یخچال گذاشته و سراغ منقل بروید. منقل را با ذغال‌ها پر و روشن کنید و به این موضوع که همه ذغال‌ها روشن باشند توجه کنید تا کبابی خوش طعم و خوش عطر داشته باشید.

ذغال‌های خام موجب بوی دود در کباب‌ها میشوند و حتی برای سلامتی شما نیز مضر هستند. زمانی که یک ساعت سپری شد و منقل آماده شد، سیخ‌های کباب را روی منقل بچینید و خوب باد بزنید تا کباب‌ها بگیرند

سپس سیخ‌ها را بچرخانید تا همه کباب به ظور یکنواخت پخته و کباب شود. گوجه فرنگی‌ها را از میان و وسط برش داده و به سیخ بکشید و پس از کباب شدن گوشت، آن‌ها را کباب کنید. این کباب را میتوانید در کنار برنج زعفرانی یا نان سنگک خشخاشی با ریحان و پیاز سرو کرده و میل کنید.

نکاتی درباره طرز تهیه کباب کوبیده

یکی از مهم‌ترین و اصلی‌ترین نکات که باید در هنگام پخت انواع کباب کوبیده به آن توجه کرد آب پیاز است. آب پیاز را باید حتما به طور کامل بگیرید. پیاز را حتما به شکل رنده شده به گوشت اضافه کنید. به هیچ عنوان از زردچوبه در پخت کباب کوبیده استفاده نکنید.

ادویه کباب کوبیده فلفل سیاه و نمک است و گاهی زعفران. در کباب کردن گوشت باید به فاصله سیخ‌ها از آتش دقت کنید، زیرا اگر فاصله کم باشد، گوشت میسوزد. اگر فاصله زیاد باشد گوشت نپخته میماند. اگر خیلی زود سیخ را بچرخانید گوشت مغزپخت نمیشود.

پس باید به همه این موارد دقت کنید. اگر دوست دارید یک کباب کوبیده اصیل ایرانی بخورید، به جای نوشابه و دلستر از دوغ طعم دار شده با پونه و نعناع استفاده کنید. اگر کم خونی دارید بهتر است به جای مصرف کباب با ماست و دوغ، سالاد را جایگزین کنید.

منبع: همدوره

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲۰
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۲۰:۴۸ ۰۲ اسفند ۱۳۹۹
باعرض پوزش فکر نمی کنید با وضعیت سخت معیشتی مردم آیا می‌توانند آبگوشت بخورند چه رسد به غذای های جورواجور ورنگینی که میگذارید کمی به بفکر اوضاع بد اقتصادی مردم باشید
ناشناس
۲۱:۵۰ ۰۱ اسفند ۱۳۹۹
جیگر مرغ عشقه
محمد ازاستان گلستان
۱۹:۰۰ ۰۱ اسفند ۱۳۹۹
باسلام خدمت عزیزی که طرز تهیه کباب کوبیده را نوشته.
اولا این روزگار گوشت چرخ کرده گوسفندی هیچ قصابی نمی فروشه.ثانیا کباب کوبیده رو با گوشت گوساله با
حداقل ۱۰۰ گرم دنبه برای ۵۰۰ گرم گوشت گوساله و۲۰۰ گرم پیاز رنده شده اب گرفته درست میکنند.شما فرمودید ۵۰گرم دنبه برای ۵۰۰ گوشت و ۵۰۰ مرغ.
اگه بخواهید کبابتون خوشمزه به از قلوه گاه گوسفندی بجای دنبه استفاده کنید.
ثالثا برای پخت کباب کوبیده جهت جلوگیری از ریختن گوشت از سیخ‌ باید به محض اینکه یک طرف تغییر رنگ داد سیخ را بچرخانید تا طرف دیگرهم تغییر رنگ دهد.اگرسیخ ها را زود نچرخانید گوشت از سیخ جدا شده وکار خراب میشه.
رابعا برای اگر اتش به اصطلاح خیلی پرحرارت باشد باعث میشود روی کباب بریان ولی مغز ان خام بماند.برای مغز پخت شدن باید حرارت ملایم وباحوصله کباب پخته شود.
ناشناس
۱۸:۴۴ ۰۱ اسفند ۱۳۹۹
با این اوضاع اقتصادی و تورمی 1000 درصدی کی می‌تونه کباب بخوره
پریا تتلیتی
۱۸:۰۳ ۰۱ اسفند ۱۳۹۹
خوبه
ناشناس
۱۷:۱۰ ۰۱ اسفند ۱۳۹۹
خوش به حاله هرکی داره بخوره.ما سه ساله کباب نخوردیم
ناشناس
۲۲:۰۰ ۳۰ بهمن ۱۳۹۹
غذاهاخوشمزهان ولی حیف پول نداریم موادلازمشوبخریم درست کنیم بخوریم فقط میتونیم عکسشوببینیم دلمون آب بیفته
کماندو
۲۱:۱۷ ۳۰ بهمن ۱۳۹۹
خجالت نمیکشین.کباب دو رنگ؟؟؟مردم کباب بی رنگ هم نمیتونن بخورن.
ناشناس
۱۲:۳۹ ۳۰ بهمن ۱۳۹۹
عالیه
ناشناس
۱۱:۱۴ ۳۰ بهمن ۱۳۹۹
لطفا قیمت موادشو بنویسید که چقدر تموم میشه مردم بدبخت از کجا بیارن
خانم خوزستانی
۱۰:۴۸ ۳۰ بهمن ۱۳۹۹
مممنونم از ارسال توضیحات خوبتون
ناشناس
۰۳:۴۹ ۳۰ بهمن ۱۳۹۹
میشه باهم مخلوط کنیم بعد به سیخ بکشیم
ناشناس
۰۰:۳۹ ۳۰ بهمن ۱۳۹۹
دلم کباب خواست
ناشناس
۲۲:۲۰ ۲۹ بهمن ۱۳۹۹
چه عرض کنم گوشت گرونه ،اگرگوشت ارزان پیدابشه حطما این کباب خوشمزه رادرست میکنم
علی جامعی ترک
۲۱:۳۰ ۲۹ بهمن ۱۳۹۹
سلام
والله تا انجایی که من یادمه کباب اصیل یک رنگ قرمز قبل از پخته شدن و قهوای بعد از طبخ بوده ای اصیل نیست ، خیلی خوشمزه تر و با مزه ترن جدیده
ناشناس
۲۱:۱۳ ۲۹ بهمن ۱۳۹۹
این چه آموزشی بود طرز به سیخ کشیدن رو آموزش میدادین که گوشت مرغ و گوشت گوسفند رو چطور به سیخ بکشیم که دو رنگ و خوشکل بشه اینایی که گفتی قبلا همه گفته بودن
ناشناس
۱۹:۳۰ ۲۹ بهمن ۱۳۹۹
به به
حمید
۱۹:۱۶ ۲۹ بهمن ۱۳۹۹
عالییییییی
محمدی
۱۸:۱۷ ۲۹ بهمن ۱۳۹۹
من درست کردم خیلی خوب شد ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
ناشناس
۱۸:۰۷ ۲۹ بهمن ۱۳۹۹
به‌به