به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، کوکو استانبولی یکی از کوکوهای خوشمزه ایرانی است. در مواد این کوکو از لوبیا سبز استفاده میشود و به خاطر شباهت که به استانبولی پلو دارد نام آن را کوکوی استانبولی گذاشته اند.
بیشتربخوانید
با مواد لازم ذکر شده در این دستور میتوانید برای ۴ نفر کوکو استانبولی تهیه نمایید. با دستور طرز تهیه کوکو استانبولی در ادامه با همدوره همراه باشید.
مواد لازم کوکو استانبولی
سیب زمینی ۲ عدد
پیاز سرخ شده ۱ پیمانه
پنیر پیتزا ورقهای ۳ عدد
لوبیا سبز پخته ۱ پیمانه
تخم مرغ ۳ عدد
زردچوبه به میزان لازم
فلفل به میزان لازم
نمک به میزان لازم
دستور پخت و طرز تهیه
ابتدا پوست سیب زمینیها را میگیریم، سپس به صورت مربعی کوچک خرد میکنیم. سیب زمینیها خرد شده را در روغن سرخ میکنیم و کنار میگذاریم. یک کاسه مناسب انتخاب میکنیم و سیب زمینیها را داخلش میریزیم.
سپس پیاز سرخ کرده را به همراه لوبیا سبز پخته (به اندازه بند انگشت خرد میکنیم)، تخم مرغ، نمک، فلفل و زردچوبه به کاسه اضافه میکنیم و مواد را خوب مخلوط میکنیم تا کاملا یکدست شوند. حالا نوبت سرخ کردن کوکوهاست.
ابتدا در یک تابه متناسب با مقدار مایه کوکو (اگر تابه کوچک یا بزرگ باشد قطر کوکو کم یا زیاد میشود)، روغن میریزیم و اجازه میدهیم روغن کاملا داغ شود، سپس مانند کوکو سبزی، مایه کوکو را به صورت یکجا داخل تابه میریزیم و با قاشق آنرا صاف میکنیم.
نکته قابل توجه اینست که کوکوی استانبولی مانند کوکوی سبزی نیاز به برگرداندن ندارد. پس از اینکه کوکو تقریبا سرخ شد، پنیرهای ورقهای را روی آن میچینیم و درب تابه را میگذاریم تا پنیرها آب شوند. سپس کوکو را به همراه نان سرو میکنیم.
منبع: همدوره
انتهای پیام/