سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه عدس پلو مخلوط ؛ خوشمزه و پرطرفدار

در گزارش زیر طرز تهیه عدس پلو مخلوط را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در ادامه قصد داریم شما را با طرز تهیه  عدس پلو مخلوط آشنا کنیم.

مواد لازم
گوشت چرخ کرده ۱ لیوان
عدس ۱ لیوان
برنج ۲ لیوان
کشمش ۱ استکان
پیاز ۱ عدد
زردچوبه ۱/۲ قاشق چای خوری
زعفران ۱/۲ قاشق چای خوری
دارچین ۱/۲ قاشق چای خوری
سویا ۱ استکان
روغن (آبکرده) ۲ استکان
نمک به مقدار لازم
خلال پسته، خلال بادام (برای تزئین) اختیاری


بیشتر بخوانید:

آموزش آشپزی؛ از خورش ماهی تند جنوبی و سه مدل گمنه بوشهری خوشمزه تا چند نوع شیرینی مخصوص عید نوروز و یک ژله خاص و متفاوت + تصاویر


طرز تهیه
سویا را در آب جوش خیس کنید و عدس را در ظرفی مناسب با آب نیم پز کنید.

ظرفی مناسب انتخاب کرده و در آن مقداری کره یا روغن داغ کنید و پیاز‌ها را در آن سرخ کنید.

گوشت چرخکرده را به پیاز اضافه کنید و کاملا تفت دهید تا رنگ گوشت برگردد. سویا را از آبکش رد کنید و به مخلوط اضافه کنید و بازهم تفت دهید تا کاملا با گوشت مخلوط شود. حالا عدس را از آبکش رد کرده و به مواد اضافه کنید.

حالا در ظرفی مناسب برنج را به مرحله آبکشی برسانید و در کف قابلمه مقداری روغن ریخته و برای ته دیگ از نان استفاده کنید مواد و برنج را به صورت لا به لا استفاده کنید و برنج را دم بیندازید.

کشمش را شسته با کره تفت می‌دهید بعد از دم آمدن برنج روی غذا را با خلال بادام، پسته، و کشمش تزئین کنید.

سایر نکات
برای خوشمزه‌تر شدن غذا از زعفران آبکرده در برنج استفاده کنید.
اگر دوست دارید به موادتان خرما و کشمش هم اضافه کنید.
حواستان باشد عدس‌ها زیاد نپزند، چون ممکن است بعد از دم کشیدن برنج له شوند.
روی برنج موقع دم انداختن حتما آب روغن بدهید.

منبع: پاپیون

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
Nargesi
۱۴:۳۲ ۲۹ بهمن ۱۳۹۹
ما کشمشم با همون مواد تفت میدیم،،موادو با برنج میکس میکنیم بعد دم میندازیم
ناشناس
۱۵:۲۵ ۳۰ بهمن ۱۳۹۹
من وقتی برنج اماده آبکشی میشه عدس پخته و کشمش رو میریزم داخل آب اینجوری خیلی یه دست میکس میشه بعد از آبکشی برنج موقع دم کردن مواد گوشتی رو میدم لابه لای برنج.
ناشناس
۲۱:۴۳ ۲۸ بهمن ۱۳۹۹
روغن نیست فقط آب بدهید تا عدس ها سبز شوند