سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

روسیه به دنبال راه اندازی فضای مجازی مستقل برای خود است

پوتین اعلام کرد که روسیه به دنبال راه اندازی فضای مجازی مستقل برای خود و جایگزین کردن آن با اینترنت جهانی است.

به گزارش خبرنگار حوزه دریچه فناوری گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، در گذشته موضوعاتی در مورد ضرورت وجود فضای مجازی مستقل در روسیه، به دلیل نگرانی‌ها در مورد شرکت‌های بزرگ فناوری در ایالات متحده و چگونگی کنترل آن‌ها بر فضای وب جهانی مطرح شد.

ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه به تازگی گفت: وی امکان خاموش کردن خدمات اینترنت خارجی در روسیه را در صورت اقدام خصمانه علیه این کشور رد نمی‌کند. رئیس جمهور روسیه اظهار داشت: محدودیت‌های خدمات اینترنتی خارجی وقتی اجرا می‌شود که این کشور جایگزین آن را ارائه دهد.

پوتین در دیدار با سردبیران رسانه‌های روسی گفت: وقتی چیزی از خود داشته باشیم و در کل شرایط خاص را در نظر بگیریم، محدودبت اعمال خواهیم کرد. من نمی‌خواهم به طور مصنوعی چیزی را قطع کنم، اما وقتی برخی اقدامات خصمانه انجام می‌شود از آن نمی‌گذریم. اقدامات خصمانه در مورد کشور ما غیرقابل قبول است.

رئیس جمهور روسیه گفت: بسیاری از خدمات فنی داخلی مانند Yandex و Sberbank در روسیه وجود دارد که چشم انداز خوبی دارند. به گفته پوتین "همکاران محترم ما، وقتی می‌بینند گزینه دیگری وجود دارد و در این بازار انحصار ندارند، متفاوت عمل خواهند کرد."

اوایل ماه فوریه، دیمیتری مدودف معاون رئیس شورای امنیت روسیه گفت: کاهش ترافیک اینترنت خارجی در صورت اقدامات غیر دوستانه نسبت به روسیه ممکن است، اما این سناریو غیر محتمل است.

وی همچنین گفت که روسیه لایحه‌ای در بخش اینترنت خود دارد که در صورت تصویب، می‌تواند به صورت مستقل عمل کند.

به اعتقاد روسیه هر کشوری باید فضای مجازی خود را داشته باشد

در حالی که بسیاری از مقامات روسی در مورد کنترل بخش قابل توجهی از فضای مجازی جهانی توسط شرکت‌های بزرگ آمریکایی فناوری ابراز نگرانی کرده‌اند، مدودف در اکتبر سال ۲۰۲۰ اظهار داشت که این تسلط موضوعات خاصی را ایجاد می‌کند و خاطرنشان کرد که روسیه معتقد است که هر کشوری باید فضای مجازی خود را کنترل کند.

وی گفت: این موضوع منصفانه است و با اصول اساسی حقوق بین الملل مطابقت دارد. در غیر این صورت، کاربران و مشاغل اینترنتی نمی‌توانند اطمینان حاصل کنند که به درستی از حقوق آن‌ها محافظت می‌شود. نگرانی در مورد احتمال اعمال سانسور توسط شرکت‌های فناوری ایالات متحده و دخالت بالقوه در امور داخلی سایر کشورها، باعث بحث در مورد استقلال اینترنت روسیه شد، که این موضوع سبب کاهش اعتماد به ترافیک جهانی اینترنت می‌شود.

با این حال، به گفته مقامات روسی، برنامه‌ای برای این وضعیت (قطع اینترنت خارجی) وجود دارد و سیستم‌های پشتیبانی محافظت شده این کشور می‌توانند بدون اتصال روسیه به شبکه جهانی کار کنند.


بیشتر بخوانید:


انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۰:۵۳ ۲۷ بهمن ۱۳۹۹
دم پوتین گرم