به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شهرکرد، شهرام حیدریان مدیرکل دفتر اقتصاد و تعرفه شرکت آب و فاضلاب کشور در جلسه علنی شورای اسلامی شهرکرد با اشاره به اجرای تبصره ۳ اظهار داشت: اعضای شوراهای اسلامی با تصویب پروژههایی جهت بازسازی شبکه آب و فاضلاب میتوانند از تبصره ۳ بهرهمند شود که اجرای این تبصره سبب شده هزینهها کاهش و سرعت اجرای عملیات افزایش یابد.
او با بیان اینکه تاکنون از یک هزار و ۲۰۰ شهر حدود ۸۵۰ شهر از تبصره ۳ برای بازسازی پروژههای آبی بهرهمند شدهاند، افزود: شورای اسلامی شهر میتواند ناظر بر اجرای پروژه باشد و با توجه به اینکه در یک اتاق شیشهای قرار داریم سازمان بازرسی نیز فعالیتهای شرکت را رصد میکند.
بیشتر بخوانید
حیدریان با بیان اینکه اجازه نداریم اعتبار تبصره ۳ را در شهر دیگری هزینه کنیم و هر شهر حساب مجزا دارد، بیان کرد: اگر قرار است خدماترسانی به مردم انجام شود باید از پتانسیلهای قانونی استفاده و با همفکری و تعامل شهر را بسازیم.
احمدرضا محمدی مدیر شرکت آبفای چهارمحال و بختیاری در ادامه بیان کرد: به طور متوسط درسال گذشته مجموع هزینهای که یک مشترک پرداخت کرده است ۱۰۷ هزار تومان بوده و متوسط مصرف آب یک مشترک ۳۲ هزار متر مکعب است.
او با بیان اینکه شهرکرد جزو اولین شهرها بود که در دوران انقلاب در آن تصفیهخانه احداث شده است، افزود: شبکههای آب و فاضلاب شهر فرسوده هستند و منابع آبی ناپایدار هستند و دولت جهت نگهداری، ترمیم و بازسازی و توسعه شبکه فاضلاب ردیفی پیشبینی نکرده است، بنابراین استفاده از تبصره ۳ ضروری است.
انتهای پیام/ف