سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

استقرار بمب افکن‌های راهبردی روسیه در سوریه

رسانه‌های روسی از برنامه دولت این کشور برای استقرار بمب افکن‌های سوخو ۵۷ در خاک سوریه خبر دادند.

به گزارش گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از العالم، برخی رسانه‌های روسی از توسعه و تجهیز «پایگاه هوایی حمیمیم» در سوریه از سوی روسیه برای استقرار بمب افکن‌های راهبردی در این کشور خبر دادند.

بر این اساس، روسیه در حال توسعه باند پایگاه حمیمیم است تا بمب افکن‌های این کشور قادر به استقرار در این مکان نظامی مهم باشند. با استقرار این بمب افکن‌ها، روسیه قادر به حمله به مواضع تروریست‌ها و حمایت از نیرو‌های خود در مدیترانه خواهد بود.

«جوزف ترویثیک» تحلیلگر آمریکایی در این باره گفت: بمب افکن‌های روسی با استقرار در این پایگاه قادر خواهند بود واکنش موثرتری به امور غیر مترقبه در خاورمیانه و شمال آفریقا نشان دهند.

وی افزود: «پایگاه حمیمیم ابزاری مهم برای حضور روسیه در سوریه است. روسیه در تلاش است نفوذ ژئوپلیتیک و نظامی خود را تا کل مدیترانه گسترش دهد. بمب‌افکن‌های روسی مجهز به موشک‌های بالدار که از پایگاه هوایی حمیمیم پرتاب می‌شوند، می‌توانند اهداف در اروپا را به خطر بیندازند و در صورت درگیری به نیروی دریایی دشمن حمله کنند.»

به نوشته این رسانه، در سال ۲۰۱۵ دمشق و مسکو معاهده‌ای امضا کردند که در واقع به ارتش روسیه اجازه می‌دهد از پایگاه هوایی حمیمیم به صورت رایگان و بدون محدودیت زمانی استفاده کند. این پایگاه هوایی نقش مهمی را برای روسیه در جنگ با تروریسم داشت و پروژه توسعه در حال اجرا نمونه‌ای از چگونگی تلاش روسیه برای گسترش نفوذ خود در خاورمیانه و شمال آفریقاست.

پیشتر، مقامات روس فاش ساختند که مسکو با استقرار نسخه اولیه جنگنده «سوخو-۵۷» در سوریه موفق به شناسایی جنگنده‌های پنهانکار «اف-۳۵» و «اف-۲۲» آمریکا شد. «ولادیمیرگوتنف» قانونگذار عضو مجلس روسیه و از اعضای کمیته صنایع هوایی این کشور با فاش کردن این موضوع گفته بود استقرار چهار جنگنده سوخو-۵۷ در سوریه برای کشف جنگنده‌های پیشرفته آمریکایی بوده است.

این قانونگذار روسی اظهار داشت: «استقرار چهار فروند جنگنده از این نوع آشکارا به ما این امکان را داد با استفاده از سامانه‌های ارتباطی آن‌ها بتوانیم اف-۲۲ و اف-۳۵ را شناسایی کنیم.»

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.