سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه خورش ماهی؛ یک خورش خوشمزه و تند جنوبی

در گزارش زیر طرز تهیه خورش ماهی را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در ادامه قصد داریم شما را با طرز تهیه  خورش ماهی جنوبی آشنا کنیم.

مواد لازم
ماهی ۳ عدد
پیاز ۲ عدد
گوجه فرنگی رنده شده  به مقدار لازم
روغن به مقدار لازم
نمک و فلفل وادویه به مقدار لازم
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذا خوری


بیشتر بخوانید


طرز تهیه
ابتدا ماهی رو سرخ کرده و کنار میزاریم.

قابلمه را روی حرارت قرار میدیم و روغن را ریخته و پیاز را اضافه میکنیم و بعد از تف دادن پیاز رب گوجه را اضافه میکنیم و همچنین ادویه و نمک و فلفل را اضافه میکنیم.

بعد از چند دقیقه گوجه فرنگی رو اضافه میکنیم و بعد از تبخیر شدن آب گوجه دو لیوان آب را اضافه کرده و بعد از ۱۵دقیقه ماهی که از قبل سرخ شده اضافه میکنیم و بعد از نیم ساعت تا ۴۵دقیقه زیر شعله رو خاموش میکنیم.

منبع: پاپیون

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۵
در انتظار بررسی: ۰
کبری عموری نیا
۱۲:۲۸ ۰۳ اسفند ۱۳۹۹
سلام ماجنوبی هستیم تاحالا خورشت ماهی اینجوری نداشتیم
ناشناس
۱۱:۵۵ ۳۰ بهمن ۱۳۹۹
این غذاجزء غذاهای جنوب بخصوص اهواز و آبادان و شادگان هست. ما با پیاز سیر هم تفت میدیم طعمش عالی میشه و ادویه مخصوص ماهی.
ناشناس
۲۳:۴۷ ۲۸ بهمن ۱۳۹۹
ماجنوبی هستیم تا حالا همچین چیزی به چشم ندیدم خورشت ماهی از کجا دراوردید خداوکیلی
ناشناس
۱۱:۵۷ ۳۰ بهمن ۱۳۹۹
این قلیه ماهیه ولی قرمز. سیر و ادویه ماهی و یکم برنج نیم دانه هم میزنیم که لعابش بیشتر بشه و خوب جا بیفته.
ناشناس
۱۸:۱۲ ۲۸ بهمن ۱۳۹۹
به نظر خوش مزه میاد