سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه چانا ماسالا

در گزارش زیر طرز تهیه چانا ماسالا را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در ادامه قصد داریم شما را با طرز تهیه چانا ماسالا آشنا کنیم.

چانا ماسالا، یکی از غذا‌های تند هندی و یا پاکستانی است. این غذا از غذا‌های رژیمی مخصوص گیاهخوران و وگان است.

مواد لازم برای چانا ماسالا:
روغن نباتی ۱ قاشق غذاخوری
پیاز متوسط خرد شده ۲ عدد
سیر خرد شده ۱ حبه
گشنیز آسیاب شده ۱ قاشق غذاخوری
زیره آسیاب شده ۲ قاشق چایخوری
فلفل دلمه‌ای آسیاب شده نصف قاشق چایخوری
پودر زردچوبه ۱ قاشق چایخوری
گوجه فرنگی خرد شده ۶ قاشق غذاخوری
آب ۱ فنجان
نخود پخته شده ۲ فنجان
زیره بو داده ۲ قاشق چایخوری
پودر آمچور ۱ قاشق غذاخوری
پودر پاپریکا ۲ قاشق چایخوری
گرام ماسالا ۱ قاشق چایخوری
نمک نصف قاشق چایخوری
آب لیموترش نصف لیموترش
فلفل تند خرد شده ۱ عدد
زنجبیل تازه رنده شده ۲ قاشق چایخوری


بیشتر بخوانید

طرز تهیه چانا ماسالا:

ابتدا روغن را در یک قابلمه بزرگ گرم کنید. سپس پیاز و سیر را اضافه کنید و روی حرارت متوسط تفت بدهید تا قهوه‌ای شوند، حدود ۳-۵ دقیقه.

حرارت را کم کنید. پودر گشنیز، پودر زیره، کاین و زردچوبه را اضافه کنید و چند ثانیه هم بزنید. گوجه فرنگی‌ها را اضافه کنید و تفت بدهید تا کمی تیره شوند. نخود و یک فنجان آب به آن اضافه کنید و هم بزنید.

زیره بو داده، آمچور، پاپریکا، گرام ماسالا، نمک، آبلیمو را اضافه کنید؛ و به مدت ۱۰ دقیقه آن را بپزید.

در قابلمه را بردارید و چیلی خرد شده و زنجبیل را اضافه کنید، آن را هم بزنید و به مدت ۳۰ ثانیه بدون درب بپزید.

نکاتی برای چانا ماسالا:

• در انتهای چانا ماسالا گشنیز خرد را اضافه کنید و از روی اجاق بردارید؛ و یا روی آن را با گشنیز خرد تزیین کنید.

• می‌توانید این غذای خوشمزه، تند و سالم را با برنج یا نان سرو کنید.

منبع:بیتوته

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.