وی ادامه داد: وظیفه اصلی دستگاه قضا اجرای حق و احقاق حق است و هیچ چیزی مفیدتر از اجرای عدالت برای حفظ نظام نیست مردم تشنه عدل و حق هستند و در دستگاه قضایی این وظیفه سنگین بر دوش ما گذاشته شده است.
رئیس دیوان عالی کشور تصریح کرد: ما به پژوهشگاه نیازمندیم این مرکز وظایف مهمی دارد که یکی از آنها نظارت بر اجرای آرای محاکم است و در این نظارت نیازمند حمایت و همکاری بخشهای مختلفی از جمله پژوهشگاه قوه قضائیه هستیم.
مرتضوی مقدم درباره آرا گفت: عمده آرا به دیوان عالی کشور نمیآید و درصد زیادی از آرا در محاکم صادر میشود ما نیاز به این داریم تا آرا سنجیده و تحلیل و نقد شود.
وی ادامه داد: آرای صادره از هر لحاظ باید سنجیده شوند و اگر بخواهیم این وظیفه خودرا انجام دهیم به کمک زیادی احتیاج داریم در سال ۹۸ و ۹۹ حدود ۱۰ هزار پرونده به دیوان عالی کشور آمد و این یعنی به آرای این تعداد پرونده اشکال گرفته شده بود و تعداد ۱۰ هزار پرونده برای دستگاه قضا زیاد است.
رئیس دیوان عالی کشور تصریح کرد: پژوهشگاه قوه قضائیه باید بررسی کند که چه تعداد پرونده آرای متناقض دارند. با حجم زیاد پرونده فرصت ابتکار، هنر و نقش آفرینی قاضی گرفته شده است و مشغله زیاد دلیل اصلی این امر است و من اعلام آمادگی میکنم که در اعمال ماده ۴۷۷ و ۴۷۴ با پژوهشگاه همکاری کنیم.
بیشتر بخوانید
انتهای پیام /