سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه شفتالی؛ یک کباب محلی و بسیار خوشمزه

در گزارش زیر طرز تهیه شفتالی را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،  شفتالی یک نوع کباب است که به عنوان غذای محلی در شمال قبرس و ترکیه شناخته شده است. همانطور که گفتیم این غذا یک نوع کباب است که غذای نسبتا چربی نیز میباشد.


مواد مورد نیاز برای تهیه شفتالی:

گوشت چرخ کرده گوسفند: ۵۰۰ گرم

پرده‌ی چربی: ۵۰۰ گرم

پیاز درشت: ۱ عدد

جعفری تازه: یک مشت

پودر دارچین: نصف قاشق چایخوری

نمک: ۱ قاشق چایخوری

فلفل سیاه: نصف قاشق چایخوری

فلفل قرمز: ۱ قاشق چایخوری


بیشتر بخوانید


طرز تهیه شفتالی:

ابتدا پرده‌ی چربی تهیه شده را تمیز کنید و خوب بشویید.

پیاز و جعفری را خرد کنید و گوشت، پیاز، جعفری، پودر دارچین، پودر فلفل سیاه، پرک فلفل قرمز و نمک را در یک ظرف گود بزرگ با هم مخلوط کنید.

مواد را خوب ورز دهید و اندازه‌ی یک گردو بردارید به شکل سوسی در بیاورید.

دور هر گوشت را پرده‌ی چربی بپوشانید.

حالا یکی یکی کباب‌ها را گریل کنید.

کباب شما آماده است.

این غذا با نان‌های پیتا و یا سالاد شیرازی عالی خواهد شد.
نوش جانتان.

منبع: نمکستان

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۱:۰۲ ۲۷ بهمن ۱۳۹۹
عالیه عالی
Jafar
۱۰:۰۲ ۲۷ بهمن ۱۳۹۹
سلام باید گفت غذا خوبی هست با این همه افزایش قیمت‌ها گوشت کی دیگه فکر کباب هست قیمت گوشت را می داید یا نه
دونا
۲۳:۴۲ ۲۶ بهمن ۱۳۹۹
ممنون
ناشناس
۲۳:۴۱ ۲۶ بهمن ۱۳۹۹
ممنون واقعا خوش مزه به نظر میاد
من به مامانم می گم بپزه