سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

سرپرست اداره کل امور اجتماعی استانداری خوزستان:

کاهش آسیب‌های اجتماعی نیازمند عزم همگانی است

شلیش پور گفت: برای کاهش آسیب‌های اجتماعی به عزم همگانی نیاز داریم و باید تاب آوری در جامعه افزایش یابد.

یعقوب شلیش پور سرپرست اداره کل امور اجتماعی استانداری خوزستان در گفت‌وگو با خبرنگار گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، تاب آوری اجتماعی را یکی از ضرورت‌های جامعه دانست و گفت: باید با برگزاری کارگاه‌های آموزشی این مقوله، تهدید‌های موجود را به فرصت تبدیل کرده و میزان آسیب‌های اجتماعی را کاهش دهیم.

او با بیان اینکه تاب آوری اجتماعی نه تنها موجب افزایش قدرت تحمل و سازگاری افراد جامعه در برخورد با مشکلات می‌شود، بلکه مهم‌تر از آن منجر به حفظ بهداشت سلامت روانی و ارتقا آن نیز خواهد شد، افزود: در کشور‌های مختلف حدود ۱۰ درصد GDP صرف آموزش کودکان می‌شود، در حالیکه در کشور ما این شاخص زیر ۱.۵ درصد است.

شلیش پور در تشریح برنامه‌های آینده اظهار کرد: سمن‌های مختلفی در بحث کاهش آسیب‌های اجتماعی فعال هستند و اقدامات ارزنده‌ای را نیز انجام داده اند، اما کاهش آسیب‌های اجتماعی نیازمند عزم همگانی است و باید در بحث کاهش خشونت از بعد فرهنگی، آگاه سازی، حساس‌سازی و روشنگری جامعه برنامه‌های راهبردی انجام داد.

سرپرست اداره کل امور اجتماعی استانداری خوزستان بیان داشت: ضمن ابلاغ بخشنامه‌های وزارت بهداشت، طرحی نیز در دست اجرا داریم که به صورت لوح فشرده به فرمانداران داده شد که مورد تایید وزارت بهداشت است و براساس آن والدین کودکان آموزش مهارت فرزند پروری خواهند دید، ضمن اینکه با همکاری هر روانشناس و از طریق فرمانداری‌ها مورد آموزش قرار می‌گیرند.

او با اشاره به رتبه قابل قبول خوزستان در ارزیابی عملکرد در حوزه کاهش آسیب‌های اجتماعی تصریح کرد: نباید به آنچه به دست آمده است، رضایت داد و باید تلاش مضاعفی را برای رسیدن به نقطه مطلوب داشته باشیم و در این زمینه با اعزام روانشناس و روانپزشک به شهرستان‌ها که در حیطه وظایف معاونت بهداشت و درمان است سعی در بهبود رتبه خوزستان داریم و امیدواریم گزارش خوبی از اقدامات این دستگاه دریافت کنیم.

این مقام مسئول با بیان اینکه توازن بین اخبار منفی و مثبت می‌تواند تامین‌کننده سلامت روانی و حال خوب اعضای جامعه باشد، ادامه داد: این شرایط را مقایسه کنید با وضعیتی که عمده آنچه در اخبار رسانه و تولیداتی، چون فیلم‌های سینما یا سریال‌ها تلویزیونی نمایش داده می‌شود، یکسره نقاط منفی، ضعف‌ها و ناکارآمدی‌ها را به تصویر کشیده و نارسایی‌ها را گوشزد می‌کند.

او با بیان اینکه در چنین شرایطی اضطراب و افسردگی پیامد قابل انتظار و بدیهی وضعیت روانی افراد جامعه است و بر این اساس لزوم بازنگری بر میزان اخبار منفی در جامعه و تلاش برای بازگرداندن جامعه به سمت تعادل، ضروری است، گفت: انتظار می‌رود اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان به عنوان دستگاه متولی رسانه ها، هم، چون گذشته به یاری این بخش بشتابد.

انتهای پیام/گ

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.