سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه چلو دیزی کاشان؛ یک غذای خوشمزه محلی

در گزارش زیر طرز تهیه چلو دیزی کاشان را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، چلو دیزی کاشان یک غذای خوشمزه محلی متعلق به ده کویری خالد آباد در نزدیکی کاشان است.


بیشتر بخوانید:

آموزش آشپزی؛ از پنکیک سیب زمینی پنیری و پنه میگو تا ساندویچ پنیر و مرغ بوفالو + تصاویر


طرز تهیه:

اول یه پیاز بزرگ رو ریز خرد کردم و کمی تفت دادم، گوشت‌ها رو هم توی پیاز تفت دادم، زردچوبه، پودر سیر، دارچین، فلفل سیاه و کمی پودر زنجبیل زدم و گذاشتم تا گوشت‌ها بپزه. یک پیمانه لوبیا چشم بلبلی هم جداگانه پختم.

دو و نیم پیمانه برنج رو که خیس کردم.

اواخر پخت گوشت، برنج، لوبیا چشم بلبلی و نمک رو مخلوط کردم و اجازه دادم تا اب گوشت به خورد برنج بره، وقتی اب برنج کامل جمع شد، توی قابلمه نچسب، روغن ریختم، سیب زمینی چیدم و مخلوط برنج رو ریختم، دم گذاشتم.

من کمی پیاز داغ هم درست کردم و موقع سرو روی برنج ریختم که خوشمزه ترش کرد. طعمش عالی بود.

منبع: کافه مد

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.