سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

بازار شب عید چیده شد/ کنترل قیمت اقلام اساسی بر عهده کیست؟

با وجود آنکه مسئولان تنظیم بازار خبر از فراوانی عرضه و آرامش قیمت ها در بازار می دهند، اما بازار اقلام اساسی حرف دیگری برای گفتن دارد.

به گزارش خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، همه ساله در ایام پایانی سال، اقلام اساسی سبد خانوار دچار نوساناتی می شود که این امر دهک های ضعیف جامعه را در تامین مایحتاج خود دچار مشکلات می کند. این درحالی است که مسئولان تنظیم بازار خبر از فراوانی عرضه و آرامش بازار می دهند.

بررسی ها از سطح بازار نشان می دهد که قیمت محصولات پروتئینی همچون گوشت قرمز، مرغ، تخم مرغ طی هفته های اخیر دچار التهاباتی شد به طوریکه عرضه مرغ و تخم‌مرغ با نرخ مصوب هم هتوز نتوانسته بازار را به تعادل برساند.

گزارش های میدانی حاکی از آن است که قیمت هر کیلو مرغ ۲۷ تا ۳۲ هزار تومان، سینه ۴۵ هزار تومان، فیله ۵۴ تا ۶۰ هزار تومان، شقه گوسفندی ۱۴۰ تا ۱۴۵ هزار تومان، شقه گوساله ۱۳۰ تا ۱۳۵ هزار تومان، سردست گوسفندی ۱۵۰ تا ۱۶۰ هزار تومان، سردست گوساله ۱۴۰ تا ۱۵۰ هزار تومان، هر بسته تخم‌مرغ ۲۰ تایی ۴۴ هزار تومان، هر بسته تخم مرغ ۳۰ تایی ۵۶ تا ۶۶ هزار تومان، برنج ایرانی ۲۷ تا ۳۴ هزار تومان، برنج خارجی ۲۲ تا ۲۵ هزار تومان، عدس ۳۰ تا ۳۲ هزار تومان، لوبیا چیتی ۴۰ تا ۴۲ هزار تومان، لوبیا قرمز ۳۸ تا ۴۰ هزار تومان، لپه ۳۷ تا ۴۰ هزار تومان، لپه باقالی ۳۴ تا ۳۶ هزار تومان، قند ۱۵ تا ۱۷ هزار تومان، شکر ۱۰ هزار و ۵۰۰ تا ۱۱ هزار و ۵۰۰ تومان است که نسبت به ماه های اخیر تغییراتی داشته است.

این پایان‌ ماجرا نیست چرا که به رغم اظهار نظر مسئولان مبنی بر شرایط مساعد تولید مرغ، تخم مرغ و انباشت دام در واحدهای دامداری و اعلام‌نرخ های مصوب، اما بازار حرف دیگری برای گفتن دارد چرا که نرخ های بازار هیچ‌گونه سنخیتی با نرخ های مصوب ندارد.

حال به سراغ مسئولان ذی ربط می رویم تا از آخرین جزئیات وضعیت بازار اقلام اساسی، علل گرانی های اخیر و چرایی عدم‌ تاثیر گذاری توزیع مرغ و تخم مرغ با نرخ مصوب در سطح بازار با خبر شویم: 

کمبودی در عرضه مرغ شب عید نداریم/ بازار مرغ مجدد ملتهب شد

محمد علی کمالی سروستانی مشاور اتحادیه مرغداران گوشتی در گفت و گو با خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی باشگاه خبرنگاران جوان، از افزایش قیمت مرغ در بازار خبر داد و گفت: امروز متوسط نرخ هر کیلو مرغ زنده درب مرغداری ۱۶ هزار و ۵۰۰ تومان، مرغ لاشه در کشتارگاه ۲۲ هزار و ۴۰۰ تومان و در خرده فروشی ۲۷ هزار تومان است.

وی افزود: در شرایط فعلی که قیمت مرغ روبه افزایش است، میزان تقاضا به سبب نگرانی خانوارها از آینده بازار بالا رفته که در چنین شرایطی خرده فروشان بی انصافی می کنند و بعضا مرغ را با نرخ بالای ۳۰ هزار تومان عرضه می کنند که این امر‌ گرانفروشی و اجحاف در حق مصرف کننده است.

کمالی سروستانی درباره آینده بازار مرغ بیان کرد: با توجه به کاهش قدرت خرید خانوار و سرانه مصرف نسبت سال های ۹۷ و ۹۸ پیش بینی می شود که جهش خاصی در بازار رخ ندهد.

مشاور اتحادیه مرغداران گوشتی با بیان اینکه ۱۳۰ میلیون قطعه برای ایام پایانی سال جوجه ریزی شده است، گفت: با احتساب ۴ کیلو دان و دوره پرورش ۴۰ روزه حدود ۱۶۰ هزار تن گوشت مرغ تولید می‌شود، درحالیکه نیاز ما ۲۰۰ هزار تن است. اما با توجه به کاهش سرانه مصرف کمبودی در عرضه نخواهیم داشت.

نرخ هر کیلو شقه گوسفندی به ۱۳۰ هزار تومان رسید

علی اصغر ملکی رئیس اتحادیه گوشت گوسفندی در گفت و گو با خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی باشگاه خبرنگاران جوان، از افزایش قیمت گوشت در بازار خبر داد و گفت:  هم اکنون هر کیلو شقه گوسفندی بدون دنبه با نرخ ۱۱۵ هزار تومان به مغازه دار و ۱۲۵ تا ۱۳۰ هزار تومان مصرف کننده عرضه می شود.

وی قیمت گوشت در بازار را تابع عرضه و تقاضا دانست و افزود: تاخیر در عرضه دام از سوی دامداران و نبود دام کافی در میادین علت اصلی گرانی های اخیر است و این موضوع هیچ ارتباطی به قاچاق دام ندارد.

ملکی قیمت کنونی هر کیلو دام زنده را ۵۵ هزار تومان اعلام کرد و گفت: با توجه به آنکه مقدار زیادی دام در مناطق گرمسیری داریم، پیش بینی می شود که اگر شرایط بارندگی همانند هفته اخیر باشد، به علت صحرای مناسب، دام های جنوب کشور در ایام‌پایانی سال آماده کشتار خواهند شد که با این وجود نوسان چندانی در بازار نخواهیم داشت.

رئیس اتحادیه گوشت گوسفندی با اشاره به اینکه واردات گوشت صرفه اقتصادی ندارد، بیان کرد: با وجود آنکه واردات گوشت از قیمت داخل گرانتر است، به همین خاطر باید داشته های خودمان را برای تنظیم بازار نگه داریم چرا که کیفیت گوشت داخل به مراتب بالاتر از وارداتی است.

وی ادامه داد: هم اکنون قیمت گوسفندی ایرانی در عراق ۱۲۰ هزار تومان و امارات بالاتر است که برخی افراد به سبب منافع خود، اظهاراتی مبنی بر کمبود و افزایش قیمت مطرح می کنند.

مشکلات شبکه توزیع علت اصلی گرانی تخم مرغ در بازار

هدایت اله اصغری مدیر عامل اتحادیه مرغداران‌ میهن در گفت و گو با خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره آخرین تحولات بازار تخم مرغ اظهار کرد:  هم اکنون قیمت هر کیلو تخم مرغ درب مرغداری ۱۴ هزار تومان معادل شانه‌ای حداکثر ۲۸ هزار تومان است.

وی با انتقاد از نرخ بالای تخم‌مرغ در مغازه‌ها افزود: علی رغم آنکه هر شانه تخم مرغ با قیمت ۳۱ تا ۳۲ هزار تومان باید به دست مصرف کننده برسد، اما متاسفانه به علت سودجویی واحد‌های بسته بندی هر شانه تخم مرغ با نرخ بالای ۴۳ هزار تومان در بازار عرضه می‌شود.

اصغری تولید روزانه تخم مرغ را ۲ هزار و ۸۰۰ تن تا ۳ هزار تن اعلام کرد و گفت: در شرایط فعلی با احتساب میزان داخل، ۳۰۰ تا ۴۰۰ تن از این میزان مازاد بر نیاز و صرفا برای بحث‌های تنظیم بازار ست که متاسفانه به علت مشکلات شبکه توزیع و رانت‌هایی که در واحد‌های بسته بندی ایجاد شده، تخم مرغ با نرخ مصوب به دست مصرف کننده نمی‌رسد.

احتکار خانگی و صنوف منجر به کمبود عرضه روغن شد

یک منبع آگاه در گفت و گو با خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی باشگاه خبرنگاران جوان، از افزایش تولید روغن نسبت به مدت مشابه سال قبل خبر داد و گفت: با توجه به زمزمه حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی، صنوف اقدام به خرید روغن حلب خانوار در فروشگاه ها کردند که این امر زمینه را برای کمبود در بازار فراهم کرده است.

وی نگرانی مردم از آینده بازار و احتکار خانگی را از دیگر دلایل التهاب بازار روغن برشمرد و افزود: با توجه به تقاضا برای خرید روغن آن سوی مرزها، قاچاق بر گرانی دامن زده است.

مجتبی شادلو نایب رئیس اتحادیه باغداران تهران در گفت و گو با خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به دلایل گرانی اخیر خیار اظهار کرد: سرمازدگی اخیر در مناطقی از استان فارس، جهرم و جنوب کرمان خسارت هایی به مزارع جالیزی وارد کرد که در نهایت کاهش تولید در این مقطع زمانی منجر به کمبود عرضه و افزایش قیمت‌محصول در بازار شد.

وی افزود: با توجه به کشت خیار در سایر مناطق پیش بینی می شود که ظرف ۱۰ روز آینده شاهد متعادل شدن قیمت در بازار باشیم.

شادلو با اشاره به اینکه کمبودی در عرضه پرتقال نداریم، بیان کرد: اواخر پاییز پرتقال برداشت می شود که به سبب هزینه های نگهداری محصول در سردخانه و ضایعات قابل توجه، تا حدودی بر قیمت تمام شده اضافه می شود که با این وجود افزایش قیمت تا حدی طبیعی است.

نایب رئیس اتحادیه باغداران ادامه داد: برخی مغازه ها در فروش محصول سودهای نامتعارفی دریافت می‌کنند که دستگاه های ناظر باید پاسخگوی این موضوع باشند.

اسداله کارگر رئیس اتحادیه میوه و سبزی در گفت و گو با خبرنگار صنعت، تجارت و کشاورزی، سرمازدگی اخیر را علت اصلی افزایش قیمت خیار در بازار اعلام کرد و گفت: با توجه به سرمای اخیر، قیمت محصول در مبدا دچار التهاباتی شده  که این موضوع ارتباطی به گران فروشی ندارد.

وی قیمت هر کیلو خیار رسمی را ۱۰ تا ۱۶ هزار تومان و خیار گلخانه را ۱۱ تا ۱۶ هزار تومان اعلام کرد و افزود: با ازدیاد عرضه خیار در هفته‌های آتی، بازار به تعادل می‌رسد.

کارگر رئیس اتحادیه میوه و سبزی قیمت کنونی هر کیلو موز را ۳۵ تا ۴۵ هزار تومان اعلام‌کرد و گفت: با توجه به افزایش قیمت موز  در هفته‌های اخیر ناشی از عوامل متعدد انتظار می‌رود که مسئولان امر تدابیری برای رفع این بحران بیندیشند تا قیمت موز به نرخ قبل برسد.

حال باید به روز های پایانی سال نیز اندیشید، بازاری میوه که اصلی ترین قسمت نیاز شب عید است. نیز نظارت بیشتری را می طلبد. اما همچنان در سردرگمی تعیین قیمت و نظارت بر این قسمت به سر می برد. 

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۸۸
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۰۸:۵۵ ۰۱ اسفند ۱۳۹۹
برعهده هیچ کس
ناشناس
۲۳:۱۶ ۳۰ بهمن ۱۳۹۹
در این جا صد در صد دولت مقصر است ، سالها است که شبکه توزیع ایراد دارد اما هیچ اقدام موثری نمی کنند ، چون برایشان منافع دارد ، کی می خواهید کاری اساسی در این زمینه انجام دهید ، هزینه این اجحاف را مردم می دهند ، هیچ کس هم مسئولیت قبول نمی کند
ناشناس
۲۲:۴۴ ۳۰ بهمن ۱۳۹۹
هیچکس
ناشناس
۲۱:۴۶ ۳۰ بهمن ۱۳۹۹
سالهای قبل بر عهده کی بود؟؟!!
ناشناس
۲۱:۴۳ ۳۰ بهمن ۱۳۹۹
قطعا از نظر تعزیرات کنترل بازار بر عهده دامپزشکی و اب و فاضلابه
متمرکز
۱۹:۵۵ ۳۰ بهمن ۱۳۹۹
آقای شورای نگهبان شکستگی کمر مردم دلیلش اینکه شما هر کسی رو تایید صلاحیت میکنید. تهش هم میگی که مردم انتخاب میکنن. مردم فکر میکنن فیلتر شما خیلی اصولی و حساب شده هست.
ناشناس
۱۹:۳۸ ۳۰ بهمن ۱۳۹۹
شما این مطالب را یاد اوری میکنید ولی بدانید دولتی که کسری بودجه دارد وصندوقش خالیست وضمنا فقط به فکر
سرمایه دار ها و رانت است کاری نخواهد کرد مجلس هم نمایشی حالا بروید خرج کشورهای دیگر بکنید.
ملت هم جان بکنند تا بمیرند لا اقل از دستتان راحت می شوند.ضمنا عیدی برایمان نمانده عید و پول مال شماهاست
ما که هر سالمان بدتر پارسال بوده .عزا برای ملت درست کردید .کدام عید
ناشناس
۱۹:۱۶ ۳۰ بهمن ۱۳۹۹
فعلا همه کسبه اراد ارادند ،دلالان. صندق شان پر .. جبب مردم خالی .. فعلا کسبه دارند ظلم میکنند .... اتش که گرفت خشک و تر میسوزد ... نکنید اینهمه ناجوانمردی
نا شناس۹
۱۹:۰۴ ۳۰ بهمن ۱۳۹۹
خدایا خودت دیگه ظهور کن .آخه چی سر جاشه این همه اجحاف چیه در حق این ملت میکنید .مجلس دولت چکار میکنن
ناشناس
۱۸:۵۳ ۳۰ بهمن ۱۳۹۹
کنترل قیمت اقلام اساسی بر عهده کیست؟

خواجه حافظ شیرازی
ناشناس
۱۶:۵۳ ۳۰ بهمن ۱۳۹۹
عید نیومده میوه پر کشیده ب قیمت مرغ همش تقصیر رسانه هاس کدوم عید دو عید ک عید شده زهرمارمون ایی ویروسای دسکاری شده اصلا تمومی ندارن هی بد وبدتر میشن
ناشناس
۱۶:۱۶ ۳۰ بهمن ۱۳۹۹
کو مرغ؟چرا فکر میکنید همه کشور همون میدون وسط تهرونه؟
کیو گول میزنید؟خودتون رو؟
ناشناس
۱۵:۴۷ ۳۰ بهمن ۱۳۹۹
خوب نخرید. کرونای انگلیسی که اومده. نه باید مهمون بیاد، نه مهمونی باید بریم. پس دیگه خرید عید نداریم.منکه فقط بخاطر بچه ها شاید یه کوچولو به اندازه ی دلخوشیه خودمون خرید کنم. والله
ناشناس
۱۸:۵۴ ۳۰ بهمن ۱۳۹۹
فقط یه کوچولو
ناشناس
۱۴:۵۲ ۳۰ بهمن ۱۳۹۹
خدایا به دادمون برس
کمرمان زیر بار گرانی شکست
ناشناس
۱۴:۴۱ ۳۰ بهمن ۱۳۹۹
نمی دونم
ناشناس
۱۴:۴۱ ۳۰ بهمن ۱۳۹۹
دست خود دولت است
ناشناس
۱۴:۳۴ ۳۰ بهمن ۱۳۹۹
خبرنگاران پیگیری کنند
ناشناس
۱۴:۲۹ ۳۰ بهمن ۱۳۹۹
معلوم نیست بر عهده کیه
حمید
۱۴:۱۹ ۳۰ بهمن ۱۳۹۹
الهی شکرت. ۱۵۰۰هزار تومان دادید. پول آب و برق رو دادم بعد نمیدونم با بقیه پول چه کنم؟ برای حاج خانم خرید کنم؟ برای بچه ها؟ خودمم که هیچ.. موز کیلویی ۳۸ پرتغال ۱۷ . خدا برکت بده...
ناشناس
۱۴:۱۰ ۳۰ بهمن ۱۳۹۹
کنترل قیمت ها بر عهده ستاد تنظیم و سازمان حمایت هست
سامی
۱۴:۰۸ ۳۰ بهمن ۱۳۹۹
اساتید هر روز جوری توی قاب مصاحبه های رنگارنگ طنازی میکنن که انگار ۱۱ ماه گل و بلبل بوده و در کمال رفاه زندگی کردیم و الان نگران شب عید مردم هستن . شمایی که استاد هستین به ربط دادن هر چیزی به دلار , خب بساط ریالو جمع کنید و از فردا مردم با نرخ دلار روز سبد بدست برن خرید . والله در طول ۸ سال جنگ این همه گرانی نداشتیم .
ناشناس
۱۸:۵۵ ۳۰ بهمن ۱۳۹۹
حالا یه چیز گفتند شما خودتو ناراحت نکن
ناشناس
۱۴:۰۷ ۳۰ بهمن ۱۳۹۹
گرانی دیگری در راه است؟
ناشناس
۱۴:۰۷ ۳۰ بهمن ۱۳۹۹
ما به این افزایش قیمت های دم عید عادت داریم
ناشناس
۱۴:۰۱ ۳۰ بهمن ۱۳۹۹
خیالتون راحت باشه مردم پول ندارن که بخرن چون کار ندارن بیکارن
ناشناس
۱۳:۴۱ ۳۰ بهمن ۱۳۹۹
باز نزدیک عید شد و مسیولین محترم میان میگن: ما هیچ کمبودی بابت عرضه اجناس نداریم و بعد میبینی قیمتها سر به فلک میکشه و دوباره همون مسئول میاد میگه ما هیچ کمبودی نداریم..
ناشناس
۱۳:۳۶ ۳۰ بهمن ۱۳۹۹
مخصوصا با این نظارت دولت، چه شب عیدی بشه!!
ف م
۱۲:۴۸ ۳۰ بهمن ۱۳۹۹
شیفت کاری تمومه‌هااا ... برو خونه استراحت کن تا ما هم به ارسال پیام‌ها برسیم ...ااا
ناشناس
۱۲:۱۲ ۳۰ بهمن ۱۳۹۹
دقیقا هر چی شما میگین برعکسه
ف م
۱۲:۴۰ ۳۰ بهمن ۱۳۹۹
برعکس نمیگه برعکس میشه.
ناشناس
۱۲:۰۴ ۳۰ بهمن ۱۳۹۹
کنترل قیمت ها بر عهده دلالان و کاسبان است فکر کردی بر عهده کیست؟؟؟؟
ف م
۱۱:۴۹ ۳۰ بهمن ۱۳۹۹
سلام
ممنون بابت گزارش
ف م
۱۲:۴۲ ۳۰ بهمن ۱۳۹۹
اینم برعکس شد !؟ عجیبه هاااا ... نکنه پیام‌ها از مریخ میاد؟؟ اینم ممکنه!
الف
۱۱:۴۶ ۳۰ بهمن ۱۳۹۹
مسبب همه گرانی ها دولت است و نبود نظرات جدی هم تاثیر فراوانی دارد. ما شب عید نمی خواهیم ما اصلام میخایم شب عید نان خالی بخوریم .تور خدا این شب عید بهانه ای برای مسببان گرانی نباشد
ناشناس
۱۱:۳۴ ۳۰ بهمن ۱۳۹۹
مگرامسال فقط سرماداشتیم که دچارسرمازدگی شده ویاپرتقال که عنوان میکنیدکمبودنیست ازمردم بپرسیدواینکه این افزایش قیمت چندبرابری راشماحدودی کم میدانیددرامدمردم چقدرافزایش داشته؟ درحداین حدودی های شمابوده عامل این گرانی هافقط مسولان هستندودلالی درکارنیست
ناشناس
۱۱:۲۹ ۳۰ بهمن ۱۳۹۹
روغن مایع نیست ندارم که بخوام کنجد یا زیتون بخرم تو رو خدا کنترل کنید
ناشناس
۱۱:۲۹ ۳۰ بهمن ۱۳۹۹
روغن مایع نیست ندارم که بخوام کنجد یا زیتون بخرم تو رو خدا کنترل کنید
ناشناس
۱۱:۲۹ ۳۰ بهمن ۱۳۹۹
روغن مایع نیست ندارم که بخوام کنجد یا زیتون بخرم تو رو خدا کنترل کنید
ناشناس
۱۱:۲۹ ۳۰ بهمن ۱۳۹۹
روغن مایع نیست ندارم که بخوام کنجد یا زیتون بخرم تو رو خدا کنترل کنید
ناشناس
۱۱:۲۹ ۳۰ بهمن ۱۳۹۹
روغن مایع نیست ندارم که بخوام کنجد یا زیتون بخرم تو رو خدا کنترل کنید
ناشناس
۱۱:۲۹ ۳۰ بهمن ۱۳۹۹
روغن مایع نیست ندارم که بخوام کنجد یا زیتون بخرم تو رو خدا کنترل کنید
ناشناس
۱۱:۲۹ ۳۰ بهمن ۱۳۹۹
روغن مایع نیست ندارم که بخوام کنجد یا زیتون بخرم تو رو خدا کنترل کنید
ناشناس
۱۱:۲۹ ۳۰ بهمن ۱۳۹۹
روغن مایع نیست ندارم که بخوام کنجد یا زیتون بخرم تو رو خدا کنترل کنید
ناشناس
۱۱:۲۹ ۳۰ بهمن ۱۳۹۹
روغن مایع نیست ندارم که بخوام کنجد یا زیتون بخرم تو رو خدا کنترل کنید
علی
۱۱:۲۸ ۳۰ بهمن ۱۳۹۹
بر عهده کسانی است که تاکنون کنترل کرده اند ارواح اجدادشان
ناشناس
۱۱:۲۱ ۳۰ بهمن ۱۳۹۹
میوه شب عید کنترول نمی خواهد خود دولت مصوب گرانی است نرخ دلار را پایین بیاورید و نرخش را تثبیت کنید بعد نگاه کنید همه چیز به ارامش می رسد مردم دیگر بهانه ندارند می دانی چرا الان اگر از یک پیر زن ماهی فروش سوال کنی چرا ماهی گران می فروشی می گوید می دانی دلار چند رسیده.
شاهرخ
۱۱:۱۱ ۳۰ بهمن ۱۳۹۹
رسیدگی به وضع بازار کار کیست؟
ف م
۱۱:۵۱ ۳۰ بهمن ۱۳۹۹
ناظران بازار
ناشناس
۱۴:۱۰ ۳۰ بهمن ۱۳۹۹
کار مردمه
ناشناس
۱۱:۱۰ ۳۰ بهمن ۱۳۹۹
من در عرض این هفت سال فهمیدم وظیفه دولت نیست ولی هنوز مشخص نشده وظیفه کیست
امید
۱۱:۰۴ ۳۰ بهمن ۱۳۹۹
وقتی درآمد و زندگی اکثر مردم کشور در حد بخور و نمیر هست چه عیدی و چه بازار شب عیدی.
ناشناس
۱۴:۱۱ ۳۰ بهمن ۱۳۹۹
آره واقعا
محمد
۱۱:۰۰ ۳۰ بهمن ۱۳۹۹
من واقعاً در عجبم اين حضراتي كه به عنوان مسول در مملكت عهده دار كاري هستند از اين قيمتهاب اعلامي كه در خواب ميبينند خجالت نميكشند وقتي قيمت مرغ يخي شد 15000 تومان و مرغ گرم شد 18500 در تره بار آنقدر گفتند كه نميخواهيم بين تره بار و خرده فروشي تفاوت قيمت باشد ژس مرغ گرم 18500 را به 20400 تومان رساندند اين قدر خودتان را اذيت نكنيد اين التهابها خبر از گران شدن است لطفاً اين مردم شريف را .... فرض نكنيد مردم ميفهمند
مردم ایران
۱۰:۵۸ ۳۰ بهمن ۱۳۹۹
خدا لعنت کنه این مسئولین بی لیاقت را
ناشناس
۱۰:۵۸ ۳۰ بهمن ۱۳۹۹
باید به حال این مردم گریست ارزش پول ملی هزاران هزار برابر در طول چهل سال گذشته بی ارزشش شده درمان هزاران هزار برابر گران شده خودرو مسکن گران شده واقعا خجالت اوره
ناشناس
۱۰:۵۲ ۳۰ بهمن ۱۳۹۹
با فشار بر مردم دونبال جام زهر دوم هستند.
ف م
۱۱:۵۳ ۳۰ بهمن ۱۳۹۹
عجب
الف
۱۰:۴۸ ۳۰ بهمن ۱۳۹۹
این مملکت بی صاحب تر از اونی هست که کسی بتونه قیمتها رو کنترل کنه...
ناشناس
۱۴:۱۹ ۳۰ بهمن ۱۳۹۹
کنترل قیمتها دست مردمه الف
الف
۱۰:۴۸ ۳۰ بهمن ۱۳۹۹
این مملکت بی صاحب تر از اونی هست که کسی بتونه قیمتها رو کنترل کنه...
ناشناس
۱۲:۳۵ ۳۰ بهمن ۱۳۹۹
مسئولین بی همه چیز
الف
۱۰:۴۸ ۳۰ بهمن ۱۳۹۹
این مملکت بی صاحب تر از اونی هست که کسی بتونه قیمتها رو کنترل کنه...
ناشناس
۱۰:۲۶ ۳۰ بهمن ۱۳۹۹
جالب اینجاست تقاضایی در بازار نیست ولی قیمت ها میره بالا!!!
علت؛
کمبود نیست، کمبود کاذب به وجود اوردن و عرضه نکردن در بازار و قیمت رو بالا برد
مقصر کیست؟
هر کس دانست 10 میلیون جایزه؟
گزینه 1.مردم
گزینه 2.دلال
گزینه 3. دولت
گزینه 4.صدا و سیما
کسی میدونه چرا مسیولین و دلال ها اینقدر مصونیت دارن؟
ناشناس
۱۴:۲۱ ۳۰ بهمن ۱۳۹۹
گزینه 1.مردم
ناشناس
۱۰:۱۳ ۳۰ بهمن ۱۳۹۹
ب عهده شیخ حسن..
ناشناس
۱۰:۱۳ ۳۰ بهمن ۱۳۹۹
ب عهده شیخ حسن..
ناشناس
۱۰:۰۳ ۳۰ بهمن ۱۳۹۹
به قول یکی ازمسئولین گرانی هادست خداست!!!!!!
ناشناس
۱۲:۳۵ ۳۰ بهمن ۱۳۹۹
به حق علی همون خدا بزنه گردنشون
ناشناس
۱۴:۲۲ ۳۰ بهمن ۱۳۹۹
گرانی هادست مردمه
ناشناس
۱۰:۰۳ ۳۰ بهمن ۱۳۹۹
باز هم شب عید یکسال دیگه و باز هم حسرت سفر ه های خالی مردم !
ناشناس
۰۹:۵۷ ۳۰ بهمن ۱۳۹۹
خدایا , کسی به داد این مردم نمی رسه خودت یه فرجی بکن
ناشناس
۱۴:۲۴ ۳۰ بهمن ۱۳۹۹
خدایا کمک مون کن
ناشناس
۰۹:۴۹ ۳۰ بهمن ۱۳۹۹
سلام همه ی اینارو میشه با عیدی یک ملیونی ببخشید هزارو پونصدی خرید ؟؟
من امروز صبح از پدرو مادرم شنیدم سالهای ۶۴,۶۵عیدی کارمندا سکه ی تمام میدادن یا معادل دوتا سکه پول،بخدا تعجب کردم ،باوجودی که کشور یه جنگ سخت و گذرونده بود،ولی الآن که در بعضی حوزه ها به خودکفایی نسبی رسیدیم و همچنین درآمد مناطق نفتی ،،چرا باید عیدی یک دهم سکه باشه ،،واقعا اون کارگری که دوسه تا بچه ی قد و نیم قد داره چی کار می‌کنه
ناشناس
۱۴:۳۱ ۳۰ بهمن ۱۳۹۹
سالهای ۶۴ پیاز یا خوراکی صادر نمیکردیم
ناشناس
۰۹:۳۵ ۳۰ بهمن ۱۳۹۹
بر عهده دلال
ناشناس
۱۱:۲۵ ۳۰ بهمن ۱۳۹۹
دلال کیست؟خودمسولان محترم
ناشناس
۲۰:۰۱ ۳۰ بهمن ۱۳۹۹
نهههه دوست عزیز این حرفو نزن مسئولان دلال نیستند!!!!!! مسئولان در خدمت مردم و نوکران مردم هستند. نفرین عامون بر فرافکن ها
ناشناس
۰۹:۳۵ ۳۰ بهمن ۱۳۹۹
ای خاک تو سر مسئولین بی عرضه و بی لیاقت و بی کفایت که توی قیمت مرغ و گوشت و عدس و موز نتوانستند خوب عمل کنند
ناشناس
۰۹:۳۳ ۳۰ بهمن ۱۳۹۹
این مسخره بازیها چیه دارند میروند مریخ بعد کشور و ملت ما هر روز درگیر یک چیز هستند.برادر نه نظارت هست نه قانون شهر هرت که میگن یعنی ایران حالا شما مطلب بنویس چه فایده کو گوش شنوا ببخشید فقط موقع رای دادن ملت عزیز میشن بعدا دیگه هیچ.
محمدرضا
۰۹:۱۹ ۳۰ بهمن ۱۳۹۹
بازار چندین ساله که دست سودجویان و دلالانه امسال هم مثل قبل .
ناشناس
۱۰:۴۹ ۳۰ بهمن ۱۳۹۹
دوست عزیز دلالی وجود نداره سودجویی وجود نداره خودتون گول نزنید دولت از روی قصد وعمد همه چیز راگرون میکنه
ناشناس
۱۲:۳۸ ۳۰ بهمن ۱۳۹۹
عزیزم دلال و سودجو خود مسئولین هستن والا من و شما عادی اگه ده تا جنس احتکار کنیم از زمین و هوا میان دستگیرمون میکنن .پس همه احتکارا رو خودشون انجام میدن
ناشناس
۰۹:۱۴ ۳۰ بهمن ۱۳۹۹
شب عید، عجب! کدوم شب عید؟! همون که مخصوص مسئولین و 4درصدی هاس؟چرا الکی اذهان عمومی رو دچار تشویش و تحریکشون میکنین که با این جو روانی فقط قیمتا بالا بره؟ کی میخواد خرید کنه؟ با کدوم پول؟ جمعش کنین بابا این سیاست‌ها رو
ناشناس
۰۹:۱۴ ۳۰ بهمن ۱۳۹۹
شب عید، عجب! کدوم شب عید؟! همون که مخصوص مسئولین و 4درصدی هاس؟چرا الکی اذهان عمومی رو دچار تشویش و تحریکشون میکنین که با این جو روانی فقط قیمتا بالا بره؟ کی میخواد خرید کنه؟ با کدوم پول؟ جمعش کنین بابا این سیاست‌ها رو
ناشناس
۱۲:۳۹ ۳۰ بهمن ۱۳۹۹
الهی شب عزا و شب مرگ مسئولین بی کفایت برسه
ناشناس
۱۷:۰۰ ۳۰ بهمن ۱۳۹۹
احسنت آه مردم بگیرشون هر کی حسرت گوشت ومرغ ومیوه ب دلمون گذاشت الهی کرونا بگیرین
ناشناس
۰۸:۵۷ ۳۰ بهمن ۱۳۹۹
ممنون‌ بابت این گزارش